Σοβαρό τροχαίο στη λεωφόρο Κορωπίου - Μαρκοπούλου: Σύγκρουση βυτιοφόρου με φορτηγό

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ EUROKINISSI

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση απεγκλωβισμού των επιβατών μετά τη σύγκρουση βυτιοφόρου, φορτωμένου με καύσιμα και φορτηγού στο Μαρκόπουλο. Στο σημείο διακοπεί η κυκλοφορία για λόγους ασφαλείας, καθώς υπάρχει διαρροή βενζίνης. Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού επιβατών.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο στο 27ο χλμ. της Λ. Κορωπίου-Μαρκοπούλου, ύστερα από σύγκρουση φορτηγού με βυτιοφόρο, όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία για λόγους ασφαλείας καθώς υπάρχει διαρροή βενζίνης από το βυτιοφόρο.

Στο σημείο βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρησης απεγκλωβισμού επιβαινόντων από τα οχήματα. Ήδη έχει καταστεί δυνατός ο απεγκλωβισμός του τραυματισμένου οδηγού του βυτιοφόρου που μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Γεννηματά» και συνεχίζεται η επιχείρηση για ακόμη δύο εγκλωβισμένος από το φορτηγό με τον χρόνο να πιέζει καθώς υπάρχει σε εξέλιξη διαρροή καυσίμου.

Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής αποτελούμενη από 20 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ακολουθούνται όλα τα πρωτόκολλα για να αποφευχθεί ανάφλεξη ενώ θα επιχειρηθεί και μετάγγιση του καυσίμου από το βυτιοφόρο.

SHARE: