Τροχαίο στα Τρίκαλα. Βρέφος 10 μηνών στο νοσοκομείο

Τροχαίο στα Τρίκαλα. Βρέφος 10 μηνών στο νοσοκομείο

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες οδήγησαν σε τροχαίο στον περιφερειακό άξονα, στο ύψος των Καρυών στα Τρίκαλα, με 10 μηνών βρέφος να καταλήγει σε νοσοκομείο

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε το βράδυ της Παρασκευής βρέφος 10 μηνών που επέβαινε σε ΙΧ αυτοκίνητο που εκτράπηκε της πορείας και προσέκρουσε σε σταθερό σημείο.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr χθες λίγα λεπτά πριν τις 9 το βράδυ και υπό άσχημες καιρικές συνθήκες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 35χρονη Τρικαλινή, στον περιφερειακό οδικό άξονα στο ύψος των Καρυών, ξέφυγε από την πορεία του, και κατέληξε πάνω σε τοιχίο.

Στο όχημα επέβαινε το 10μηνο κοριτσάκι της οδηγού Ρ.Γ. και η 51χρονη Π.Ζ. με τις 2 γυναίκες να μην τραυματίζονται αλλά να μην συμβαίνει το ίδιο με το βρέφος που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Στο σημείο, έσπευσε όχημα της Τροχαίας Τρικάλων και διαπιστώθηκε ότι οι 3 επιβαίνουσες στο όχημα, δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας ενώ αρνητικό ήταν το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε η 35χρονη που φέρεται από στιγμιαία απροσεξία να έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network