Τροχαίο στη Λαμία: Αγροτικό με επιβάτες έπεσε σε ποτάμι

Τροχαίο στη Λαμία: Αγροτικό με επιβάτες έπεσε σε ποτάμι

Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αγροτικό στο οποίο επέβαιναν 4 άτομα και το έριξε σε ποτάμι. Οι επιβάτες κατάφεραν να απεγκλωβιστούν.

Τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 02:00 το μεσημέρι στο δρόμο Λαμίας – Μοσχοχωρίου στο ύψος του εργοστασίου «Ιόλη».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport.gr, σε ένα αγροτικό αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα άτομα Αλβανικής υπηκοότητας, που γύριζαν από εργασία στα κτήματα.

Το αγροτικό ήταν σταματημένο κάθετα σε χωματόδρομο στην άκρη του δρόμου και ο οδηγός περίμενε για να βγει στον κεντρικό δρόμο Λαμίας – Μοσχοχωρίου.

Ξαφνικά ένα όχημα αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου και τους χτύπησε, με αποτέλεσμα το αγροτικό να πέσει στο ποτάμι μαζί με τα τέσσερα άτομα που ήταν μέσα.

Οι τρεις επιβάτες του αγροτικού κατάφεραν να βγουν γρήγορα, ο ένας όμως είχε εγκλωβιστεί μέσα στο αναποδογυρισμένο όχημα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν ΕΚΑΒ και πυροσβέστες από την ΠΥ Λαμίας και την 7η ΕΜΑΚ, ωστόσο μέχρι να φτάσουν στον τόπο του συμβάντος και το τέταρτο άτομο είχε απεγκλωβιστεί με τη βοήθεια των άλλων που ήταν στο σημείο.

Η Τροχαία Λαμίας εξετάζει γιατί ο οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε εκτός δρόμου, ρίχνοντας το αγροτικό στο ποτάμι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα