Βαρυμπόμπη: Τρεις νεκροί σε φρεάτιο – Πιθανό να έψαχναν για χρυσό

Βαρυμπόμπη: Τρεις νεκροί σε φρεάτιο – Πιθανό να έψαχναν για χρυσό
Επιχείρηση της Πυροσβεστικής (Φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Τρεις άνδρες, ανασύρθηκαν νεκροί από φρεάτιο βάθους 8 μέτρων στη Βαρυμπόμπη. Στο σημείο βρέθηκε γεννήτρια. Έρευνες για τις συνθήκες θανάτου τους..

Τραγικό τέλος είχε επιχείρηση της Πυροσβεστικής στην Βαρυμπόμπη, καθώς τρεις άνδρες που είχαν εξαφανιστεί από το βράδυ της Τετάρτης, ανασύρθηκαν νεκροί από φρεάτιο.

Οι τρεις άτυχοι άνδρες εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους λίγο πριν από τις 05:30 το πρωί της Πέμπτης, στο φρεάτιο βάθους 8 μέτρων στην περιοχή Φλόγα Βαρυμπόμπης. Στη συνέχεια, διακομίστηκαν στο “Θριάσιο” νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, έχουν γίνει τρεις προσαγωγές για το περιστατικό, ενώ για την ανάσυρσή τους επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Οι αρχές ερευνούν τους λόγους για τους οποίους οι τρεις άτυχοι άνδρες βρέθηκαν στο πηγάδι, αλλά και την αιτία θανάτου τους, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για αναθυμιάσεις. Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέσα στο φρεάτιο βρέθηκε μια γεννήτρια, ενώ πιθανολογείται ότι οι άτυχοι άνδρες έψαχναν για χρυσό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα