Βέροια: Πώς έφτασε στο έγκλημα η μητέρα που έριξε το βρέφος της στον Αλιάκμονα

Βέροια: Πώς έφτασε στο έγκλημα η μητέρα που έριξε το βρέφος της στον Αλιάκμονα
MotionTeam

Η μητέρα, που έριξε το παιδί της στον παγωμένο Αλιάκμονα, αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είχε διακόψει τη φαρμακευτική της αγωγή. Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Με τη χειρότερη είδηση που θα μπορούσε, έκανε «ποδαρικό» ο νέος χρόνος μετά την αποκάλυψη μίας νέας παιδοκτονίας ενός βρέφους μόλις 11 μηνών, από την ίδια του τη μητέρα στην Βέροια Ημαθίας.

Η μητέρα του παιδιού, 29 ετών Ελληνίδα, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα πάνω από 10 φορές, ενώ τον τελευταίο καιρό είχε πάψει να λαμβάνει τη φαρμακευτική της αγωγή.

Πέρυσι τον Ιανουάριο απέκτησε ένα κοριτσάκι και φέτος την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, έφυγε από το σπίτι των γονέων της που ζούσε μαζί τους, στον Σταυρό Ημαθίας, μαζί με το παιδί της. Επέστρεψε Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς χωρίς το μωρό της και στις επίμονες ερωτήσεις των γονέων της, δεν έδινε σαφείς απαντήσεις.

Εκείνοι σε κατάσταση σοκ κάλεσαν την Αστυνομία, όπου εξήγησαν πλήρως την κατάσταση της κόρης τους και η 29χρονη προσήχθη στην Ασφάλεια Βέροιας όπου εξεταζόμενη ομολόγησε την πράξη της και συνελήφθη για την ανθρωποκτονία σε βάρος του παιδιού της.

Η ίδια το είχε μεταφέρει στην περιοχή του φράγματος του Αλιάκμονα όπου το έριξε στο ποτάμι και το έπνιξε. Ύστερα από επίμονες έρευνες των αστυνομικών, εντοπίστηκε το άψυχο κορμάκι του μωρού να επιπλέει στα παγωμένα νερά του ποταμού, χθες αργά το βράδυ προς ξημερώματα και ανασύρθηκε, ενώ θα ακολουθήσει νεκροψία-νεκροτομή.

Σε βάρος της μητέρας του παιδιού που κρατείται για τις πράξεις της, σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα