Βιασμός 14χρονης: Απολογείται ο 32χρονος – Τι θα υποστηρίξει

Βιασμός 14χρονης: Απολογείται ο 32χρονος – Τι θα υποστηρίξει
istock

Ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης αναμένεται να προσέλθει ο 32χρονος υπάλληλος αλαντοβιομηχανίας ο οποίος πρόκειται να απολογηθεί για την κατηγορία του βιασμού σε βάρος της 14χρονης ετεροθαλής αδελφής της φίλης του.

Με τον ισχυρισμό ότι εάν ήταν πράγματι ένοχος για τις πράξεις που του έχουν αποδοθεί, η σύντροφος του δεν θα εξακολουθούσε να στέκεται στο πλευρό του, αναμένεται να προσέλθει ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης, ο 32χρονος υπάλληλος αλαντοβιομηχανίας, ο οποίος πρόκειται να απολογηθεί για την κατηγορία του βιασμού σε βάρος της 14χρονης ετεροθαλής αδελφής της φίλης του.

Ο κατηγορούμενος ύστερα από μία σύντομη προθεσμία που έλαβε χθες Δευτέρα, θα περάσει -εκτός απροόπτου- ξανά το κατώφλι της 23ης τακτικής ανακρίτριας, αυτή τη φορά για να απολογηθεί. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα εμμείνει στην άρνηση των κατηγοριών, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος ουδέποτε κακοποίησε σεξουαλικά την ανήλικη αδελφή της συντρόφου του, τονίζοντας ότι το γεγονός ότι η τελευταία τον υπερασπίζεται, ενδυναμώνει την αθωότητα του.

Άλλωστε, και ο συνήγορος του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, έχει δηλώσει σχετικά ότι ο εντολέας του “δεν θα πείραζε σε καμία περίπτωση την ανήλικη ετεροθαλή αδερφή της συντρόφου του”. Όπως έχει αναφέρει, “προσπαθούμε να καταλάβουμε γιατί έγινε η καταγγελία και ποιο είναι το κίνητρο. Στο πλευρό του βρίσκεται η σύντροφός του και αυτό δείχνει ότι δεν έγινε η καταγγελλόμενη πράξη. Έχουμε ήδη συγκεντρώσει αποκαλυπτικά στοιχεία για την υπόθεση και θα τα παραδώσουμε στον ανακριτή. Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη”.

Ωστόσο, ήδη η 14χρονη καταγγέλουσα έχει τοποθετηθεί για το γεγονός ότι η αδελφή της βρέθηκε στο πλευρό του 32χρονου και όχι στο δικό της. “Η αδερφή μου μού είπε να πω ότι έγινε με την θέλησή μου κι ότι ο 32χρονος μέσα στη φυλακή θα αυτοκτονήσει. Της απάντησα ότι με τίποτα δεν θα γίνει κάτι τέτοιο. Νιώθω ότι δεν υπάρχει πια εμπιστοσύνη. Αρχικά αυτό ήθελα, να γλιτώσει (η αδερφή μου) από τα χέρια του. Είναι άτομο νευρικό και δεν έχει ωραία συμπεριφορά” έχει δηλώσει.

Η καταγγελία

Η 14χρονη συνοδευόμενη από τη μητέρα της βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου, όπου κατήγγειλε ότι τον περασμένο Ιούνιο, ενώ φιλοξενήθηκε στο σπίτι της αδελφής της για μερικές ημέρες, ο σύντροφος της της επιτέθηκε και τη βίασε. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, που ανέλαβαν την έρευνα, εξέτασαν τα κλινοσκεπάσματα και τη μπλούζα της 14χρονης, με αποτέλεσμα λίγο μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων να προχωρήσουν στη σύλληψη του 32χρονου, καθώς υπήρξε ταυτοποίηση του δείγματος που έλαβαν.

Σύμφωνα με τα όσα έχει υποστηρίξει η καταγγέλουσα, δέχθηκε επίθεση ένα Σαββατοκύριακο στις αρχές Ιουνίου στο σπίτι της αδελφής της, την οποία συνήθιζε να επισκέπτεται. Όταν επέστρεψε στη μητέρα της, της είπε ότι είχε συμβεί και στη συνέχεια μετέβησαν σε ένα νοσοκομείο για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα