Βίντεο: H στιγμή της εισβολής του Ρουβίκωνα στο Πεντάγωνο

Βίντεο: H στιγμή της εισβολής του Ρουβίκωνα στο Πεντάγωνο

Βίντεο που ανάρτησε ο Ρουβίκωνας δείχνει τα Μέλη της αναρχικής συλλογικότητας τη στιγμή που εισβάλλουν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Ομάδα περίπου 20 ατόμων της αναρχικής συλλογικότητας "Ρουβίκωνας" εισέβαλαν στο πεντάγωνο, ως "μέρος των κινητοποιήσεων του κόσμου του αγώνα", όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους που δημοσιεύεται σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, τα 20 άτομα προσέγγισαν την κεντρική πύλη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και και πριν η πύλη κλείσει τελείως, πρόλαβαν να εισέλθουν στον προαύλιο χώρο και να πετάξουν προκηρύξεις, πριν τραπούν σε φυγή.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ για το περιστατικό

"Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017, μεσημβρινές ώρες, ομάδα πολιτών εισήλθε χωρίς άδεια  στον προαύλιο χώρου του στρατοπέδου “ΠΑΠΑΓΟΥ” από την Πύλη Μεσογείων και πέταξε φυλλάδια. Ακολούθως απωθήθηκαν από προσωπικό ασφαλείας του στρατοπέδου και αποχώρησαν.

Για το περιστατικό ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έχει διατάξει ΕΔΕ για την διακρίβωση των συνθηκών και αιτίων και τον καταλογισμό ευθυνών. Επίσης έχει ενημερωθεί η Ελληνική Αστυνομία".

SHARE:

24Media Network