Βίντεο: Η στιγμή που το ασθενοφόρο παρέλαβε τον 11χρονο Μάριο

Βίντεο: Η στιγμή που το ασθενοφόρο παρέλαβε τον 11χρονο Μάριο

Τοπικό μπλογκ του Μενιδίου δημοσιεύει βίντεο από τη σχολική γιορτή που κατέληξε σε τραγωδία, με τον μικρό μαθητή να πέφτει νεκρός από την αδέσποτη σφαίρα

Η τραγική υπόθεση του θανάτου του 11χρονου Μάριου στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών απασχολεί την κοινή γνώμη εδώ και ημέρες, ενώ έχει προκαλέσει σοβαρές εντάσεις ανάμεσα στους κατοίκους του Μενιδίου. Το τοπικό blog menidiatis, δημοσιεύει βίντεο από τη γιορτή του σχολείου, κατά τη διάρκεια της οποίας το μικρό παιδί έπεσε στο έδαφος όταν σφαίρα τον τραυμάτισε θανάσιμα στο κεφάλι.

Αρχικά, στα πλάνα που θα δείτε βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η καλοκαιρινή γιορτή του σχολείου. Είναι προφανές πως, καθώς ο προαύλιος χώρος του σχολείου είναι γεμάτος κόσμος και φυσικά, μικρά παιδιά, θα μπορούσε να υποθέσει κανείς πως από θαύμα δεν θρηνήσαμε περισσότερα θύματα. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως οι αστυνομικοί εντόπισαν άλλη μία βολίδα στο προαύλιο του σχολείου και 4 ακόμα στους γύρω δρόμους, από τις συνολικά 7 βολίδες που από την αρχή εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν.

Στη συνέχεια, το βίντεο καταγράφει το ασθενοφόρο που εισήλθε στην αυλή του σχολείου προκειμένου να παραλάβει το μικρό παιδί. Ακούγονται παραινέσεις από μικροφώνου, που καλούν γονείς και εκπαιδευτικούς να προφυλάξουν τα μικρά παιδιά που βρίσκονται ακόμη στο χώρο.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα