Βίντεο-ντοκουμέντο από το φριχτό τροχαίο με θύμα 20χρονο στο Αιγάλεω

Βίντεο-ντοκουμέντο από το φριχτό τροχαίο με θύμα 20χρονο στο Αιγάλεω

Εικόνες σοκ από την στιγμή της σύγκρουσης. Η τρελή πορεία της μοτοσικλέτας και η παράσυρση ενός νεαρού. Τραυματίες ο διερχόμενος και ο οδηγός της μηχανής, νεκρός 20χρονος μπασκετμπολίστας.

Ένας 20χρονος οδηγός μηχανής έχασε τη ζωή του, χθες τα ξημερώματα, όταν παρέσυρε πεζό στο Αιγάλεω.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε ο ΑΝΤ1, απεικονίζεται ένας 21χρονος νεαρός, να διασχίζει την Ιερά Οδό στο Αιγάλεω και να παρασύρεται από μηχανή που διέσχιζε τον δρόμο με μεγάλη ταχύτητα.

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, ένα 20χρονο παιδί, χάνει τον έλεγχο της, προσκρούει σε ένα κολωνάκι και βρίσκει ακαριαίο θάνατο. Λίγα μέτρα μακριά του, και ο συνομήλικος συνεπιβάτης τραυματισμένος στο πρόσωπο.

Ο πεζός που παρασύρθηκε νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα Νοσοκομείου σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 20χρονος οδηγός που έχασε την ζωή του ήταν αθλητής στην ομάδα μπάσκετ τοπικού συλλόγου.

Η Διοίκηση του ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος με ανακοίνωσή της εκφράζει τη θλίψη της για τον απροσδόκητο θάνατο του Δημήτρη Δοξόμπολη και τα θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους. Ο 20χρονος Δημήτρης ήταν εν ενεργεία αθλητής μας στο τμήμα του Μπάσκετ Ανδρών. Καλό Παράδεισο…”.

Οι αστυνομικοί της τροχαίας Αιγάλεω που διενεργούν την προανάκριση έχουν συλλέξει οπτικοακουστικό υλικό από καταστήματα της περιοχής για να διερευνήσουν πως ακριβώς έγινε το δυστύχημα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα