Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή του εμπρησμού στο κατάστημα επίπλων στον Άλιμο

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή του εμπρησμού στο κατάστημα επίπλων στον Άλιμο

Η κάμερα "έπιασε" ένα μηχανάκι να περνά από το σημείο του εμπρησμού για να ακολουθήσει μεγάλη έκρηξη και φωτιά στο κατάστημα. Έσπασαν πρώτα την τζαμαρία οι δράστες.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του εμπρησμού στο κατάστημα επίπλων στον Άλιμο τα ξημερώματα του Σαββάτου είδε το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο απεικονίζεται μία μηχανή η οποία, καθώς περνά από το σημείο, ο ένας εκ των επιβαινόντων να αφήνει κάτι στο συγκεκριμένο κατάστημα και να φεύγει αφού τον περίμενε ο οδηγός πάνω στη μηχανή.

Μάλιστα, σύμφωνα με το mega, οι δράστες πρώτα έσπασαν την τζαμαρία και έπειτα πέταξαν εμπρηστικό μηχανισμό γεγονός που εξηγεί πώς ο κόσμος βρισκόταν κοντά στο σημείο και παρακολουθούσε το συμβάν πριν από την έκρηξη.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Oπως αναφέρει το ertnews, λόγω των εύφλεκτων υλικών η φωτιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις με αποτέλεσμα το κατάστημα επίπλων να καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς. Ζημιές προκλήθηκαν και σε διαμερίσματα της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το κατάστημα καθώς επίσης και σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο.

Μερικώς έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία που διεκόπει λόγω της φωτιάς στη Λ. Ποσειδώνος από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μάρκου Μπότσαρη στο ρεύμα προς Πειραιά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα