Βόλος: Ελεύθερος ο 36χρονος που απείλησε να σκοτώσει με κατσαβίδι τη σύντροφό του

Βόλος: Ελεύθερος ο 36χρονος που απείλησε να σκοτώσει με κατσαβίδι τη σύντροφό του
Κακοποίηση γυναικών Getty Images

Ελεύθερος αφέθηκε ο 36χρονος που κατηγορείται ότι απείλησε με κατσαβίδι τη σύντροφό του, μπροστά στα μάτια του 5χρονου παιδιού της. Φοβάται για τη ζωή του το φερόμενο ως θύμα.

Ελεύθερος αφέθηκε ο 36χρονος που κατηγορείται ότι απείλησε να σκοτώσει την 26χρονη σύντροφό του με ένα κατσαβίδι, μπροστά στα μάτια του 5χρονου παιδιού της, στο Βόλο.

Μάλιστα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, την απειλούσε ότι “θα πάθει ό,τι παθαίνουν οι γυναίκες που δείχνουν οι ειδήσεις”.

Παρά το γεγονός ότι ο συνήγορος του κατηγορουμένου ζήτησε να του επιβληθούν περιοριστικά μέτρα, αφέθηκε ελεύθερος, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της 26χρονης συντρόφου του.

Η ίδια ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας “εμένα, ποιος θα με προστατεύσει τώρα που θα έρθει στο σπίτι μου και θα κάνει ξανά φασαρίες ή που μπορεί να με σκοτώσει;”.

“Την επόμενη φορά θα κάνετε θέμα την δολοφονία μου”, δήλωσε η 26χρονη στην ΕΡΤ, ενώ εξήγησε ότι δεν είχε χρήματα μέχρι τώρα για να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα και ξεκίνησε να δουλεύει πριν 3 εβδομάδες.

Η ίδια υποστηρίζει ότι ο παρολίγον μοιραίος καβγάς, αφορούσε χρήματα που δεν της έδινε ο 39χρονος για να ψωνίσει βασικά αγαθά.

Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι της επιτέθηκε με κατσαβίδι, υποστηρίζοντας ότι το κρατούσε για να επισκευάσει μια βλάβη στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το gegonota.news, ο 36χρονος είχε εκδηλώσει και στο παρελθόν βίαιη συμπεριφορά σε βάρος της συντρόφου του, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί και συζούν στο ίδιο σπίτι. Όπως η ίδια φέρεται να εξομολογήθηκε, μέχρι τώρα τον συγχωρούσε για τα βίαια ξεσπάσματα θεωρώντας ότι θα σταματήσουν με την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων τους.

Ωστόσο, το βράδυ της Κυριακής τρόμαξε τόσο για τη ζωή της, όσο για το ανήλικο παιδί του, γι’ αυτό και αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα