Βούλα: Νέες αποκαλύψεις για την 32χρονη Λιβανέζα και τον 39χρονο συντροφό της

Βούλα: Νέες αποκαλύψεις για την 32χρονη Λιβανέζα και τον 39χρονο συντροφό της

Χωρίς τέλος τα νέα στοιχεία για τη σχέση του ζευγαριού, που βρέθηκαν εκείνη κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κι εκείνος στο νοσοκομείο μετά την πτώση του από τον τρίτο όροφο. Οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης μετρούν επιπλέον τρεις δικογραφίες μόνο την τελευταία χρονιά, καταγγέλλοντας βιασμούς, σοδομισμούς, κλοπές, σωματικές βλάβες, ακόμα και αρπαγή ανηλίκου.

Μία… ιδιαίτερη σχέση που έχει απασχολήσει πολλάκις στο παρελθόν την ελληνική Δικαιοσύνη, φαίνεται πως είναι εκείνη της 32χρονης Λιβανέζας και του συντρόφου της, ο οποίος νοσηλεύεται μετά την πτώση του από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας. Οι δύο πρωταγωνιστές μέσα σε ένα χρόνο έχουν καταφέρει να απασχολήσουν με τα πάθη και τα μίση τους τις αρχές όχι μία, αλλά τουλάχιστον τέσσερις φορές, κατηγορώντας ο ένας τον άλλο για σωρεία ειδεχθών εγκλημάτων.

Εδώ και μερικές ημέρες η 32χρονη διερμηνέας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος του φίλου της, αφού ο ίδιος -ενώ βρισκόταν αιμόφυρτος στο οδόστρωμα- είπε στους αστυνομικούς πως εκείνη τον είχε σπρώξει. Όπως κατέθεσε χαρακτηριστικά ένας από τους αστυνομικούς που βρέθηκαν πρώτοι έξω από το σπίτι του ζευγαριού, ο άνδρας ήταν πεσμένος στο οδόστρωμα ακίνητος, αιμορραγούσε από τη μύτη και καλούσε σε βοήθεια: «Αμέσως μεταβήκαμε πλησίον του όπου καλούσε σε βοήθεια και έλεγε πως πονάει. Έπειτα κατέβηκε η σύντροφος του παθόντα από τον τρίτο όροφο και αφού μας προσέγγισε χωρίς να μας απευθύνει το λόγο, απευθύνθηκε προς τον παθόντα λέγοντάς του «τί καραγκιοζιλίκια κάνεις, μας βλέπει η γειτονιά»…». Μερικά λεπτά αργότερα, όπως περιγράφει το διαβιβαστικό της αστυνομίας σε ερώτηση των αστυνομικών τι είχε συμβεί, εκείνος αποκρίθηκε ότι η κατηγορούμενη τον έσπρωξε στο κενό από τον τρίτο όροφο θέλοντας να τον σκοτώσει.

Ωστόσο, τα ευρήματα της αυτοψίας που διενεργήθηκε, φαίνεται πως δεν ήταν ιδιαίτερα ξεκάθαρα. Όπως αναφέρεται στη σχετική έκθεση που περιλαμβάνεται στη δικογραφία, «στο εσωτερικό της οικίας διαπιστώθηκε πως υπήρχε πολύ μεγάλη αναστάτωση σε όλους τους χώρους του διαμερίσματος λόγω κάποιου επεισοδίου. Υπήρχαν στο πάτωμα πεταμένα διάφορα αντικείμενα καθώς επίσης και σπασμένα ποτήρια και μπουκάλια κρασιών. Επάνω στα τραπέζια υπήρχαν άδεια κουτάκια από μπύρες και άλλα ποτά που μαρτυρούσαν την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ από τους ενοίκους του διαμερίσματος. Επίσης υπήρχαν άδεια κουτιά από αντικαταθλιπτικά χάπια». Αντίθετα, στο μπαλκόνι από το οποίο σημειώθηκε η πτώση, «υπήρχαν δύο τραπέζια με τέσσερις καρέκλες έκαστο. Επάνω στα τραπέζια υπήρχαν μικρά διακοσμητικά φαναράκια και η επιφάνεια ενός είναι γυάλινη. Στο χώρο δεν υπήρχε καμία αναστάτωση και καμία ζημιά, πράγμα που μαρτυρά πως δεν υπήρξε κάποια πάλη».

Βιασμοί, σοδομισμοί και αρπαγή ανηλίκου

Πάντως, δεν ήταν η πρώτη φορά που η 32χρονη κατηγορούμενη βρέθηκε ενώπιον τακτικού ανακριτή ή που της επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος τη εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής της. Από τον Μάρτιο του 2018 μέχρι σήμερα, οι αρχές έχουν καταγράψει σειρά περιστατικών, που συνοδεύονται από βαριές εκατέρωθεν καταγγελίες.

Το ζευγάρι εμφανίζεται να απασχόλησε για πρώτη φορά πριν περίπου ένα χρόνο, όταν υπήρξε κλήση στην Άμεση Δράση για ξυλοδαρμό γυναίκας. Σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 4469/2018 βούλευμα, που εξέδωσε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο διαμέρισμα, είδαν την 32χρονη ξυπόλυτη, με μπουρνούζι μπάνιου, η οποία κατήγγειλε το βιασμό και τον ξυλοδαρμό της από το σύντροφό της. Συγκεκριμένα, φερόταν να «τη χτύπησε επανειλημμένα με τα χέρια στο λαιμό, το κεφάλι, τα χέρια και τα πλευρά και δαγκώνοντάς την σε διάφορα σημεία του σώματός της» και στη συνέχεια να τη βίασε. Επίσης, κατήγγειλε την κλοπή από τον ίδιο κατηγορούμενο, ενός κινητού, ενός ρολογιού ρόλεξ και ενός κλειδιού, αλλά και τον παρά τη θέληση της εξαναγκασμό σε συνουσία στον ίδιο χώρο δύο ημέρες νωρίτερα.

Από την πλευρά του, ο σύντροφός της αρνήθηκε τα παραπάνω και κατήγγειλε ότι η παθούσα κάνει χρήση ναρκωτικών και κινήθηκε εναντίον του κρατώντας μαχαίρι, ενώ αφαίρεσε από αυτόν το χρηματικό ποσό των 78.000 δολαρίων και τρεις επιταγές των 9.500 ευρώ η κάθε μία. Αν και οι δύο βρέθηκαν κατηγορούμενοι, εκείνος για βιασμό κατ’εξακολούθηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και κλοπή και εκείνη για απόπειρα ανθρωποκτονία, παράνομη οπλοφορία και κλοπή, ωστόσο το δικαστικό συμβούλιο προχώρησε στην απαλλαγή τους.

Τον αγαπώ

Κι αυτό γιατί απολογούμενη στην ανακρίτρια και οι δύο μίλησαν για παρεξήγηση που προκλήθηκε στα πλαίσια της έντονης ερωτικής τους συνεύρεσης, λόγω κατανάλωσης ικανής ποσότητας αλκοόλ και ότι δεν επιθυμούσαν ο ένας την ποινική δίωξη του άλλου. «Τον αγαπάω, είμαστε μαζί και έχει λυθεί κάθε παρεξήγηση μεταξύ μας. Συνευρίσκομαι ερωτικά μαζί του με τη θέλησή μου» φέρεται να είπε εκείνη.

Μόλις τρεις μήνες αργότερα, το ζευγάρι απασχόλησε ξανά τη Δικαιοσύνη. Και πάλι η 32χρονη κατήγγειλε τον 39χρονο φίλο της για βιασμό και σοδομισμό, χρησιμοποιώντας ένα αντικείμενο μαγειρικής χρήσης. Εκείνη μεταφέρθηκε τραυματισμένη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, ενώ ο σύντροφός της αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε πως ήθελε να της μιλήσει, καθώς μόλις πριν λίγο καιρό η διερμηνέας είχε επιτεθεί στη σύζυγο και στην 4χρονη κόρη του. Πράγματι σε βάρος της είχε ανοιχτεί δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου και βαριές σωματικές βλάβες, για την οποία της επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης μία φορά το μήνα σε ΑΤ.

Τέλος, τον περασμένο Φεβρουάριο η 32χρονη κατήγγειλε και πάλι τον 39χρονο στην αστυνομία, κατηγορώντας τον για κλοπή. Αυτή τη φορά υποστήριξε ότι μπήκε στο δωμάτιό της σε ξενοδοχείο που διέμενε στην Αθήνα, αφαιρώντας το ποσό των 3.500 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο. Όπως είπε η 32χρονη, επιχείρησε να ανακτήσει τα χρήματα, όμως ο δράστης τη χτύπησε ενώ βρίσκονταν στη ρεσεψιόν και διέφυγε. Πάντως, αυτόπτες μάρτυρες δεν επιβεβαίωσαν τη μαρτυρία της, υποστηρίζοντας πως το ζευγάρι έμενε στο δωμάτιο μαζί, δεν υπήρξε κανένα βίαιο επεισόδιο, αλλά «από τα τραβήγματα και τα σπρωξίματα μπερδεύτηκαν και έπεσαν και οι δύο κάτω αγκαλιά».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα