Ο Βουτσάς για τον θάνατο της Μπρόγιερ: “Δεν μπορώ να μιλήσω…”

Ο Βουτσάς για τον θάνατο της Μπρόγιερ: “Δεν μπορώ να μιλήσω…”
Κώστας Βουτσάς

Φανερά συγκλονισμένος ο Κώστας Βουτσάς από το θάνατο του "πρώτου του έρωτα", της Έρρικας Μπρόγιερ. "Μάθαινα νέα της όλο αυτό το διάστημα. Δεν μπορώ να μιλήσω "

Η Έρρικα Μπρόγιερ έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 78 ετών, μετά από μάχη που έδινε για τη ζωή της στην Εντατική.

Στις αρχές Δεκεμβρίου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την παράσταση «Η Παριζιάνα», στην οποία εμφανιζόταν, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τις τελευταίες ώρες της ζωής της βρίσκονταν στο πλευρό της η κόρη της Σάντρα Βουτσά, η αδελφή της Μαργαρίτα και άτομα του οικογενειακού της περιβάλλοντος.

Το Σάββατο, ο Κώστας Βουτσάς βγαίνοντας από την παράσταση στην οποία συμμετέχει, πληροφορήθηκε για το θάνατο της πρώτης συζύγου του. Φανερά συγκλονισμένος, μιλά στους δημοσιογράφους, σαστισμένος και χάνοντας τα λόγια του.

“Δεν το ήξερα, το έμαθα τώρα. Έφυγε… Ήξερα ότι είχε διάφορα προβλήματα, αλλά πήγε από καρκίνο. Θεός σχωρέστη την Έρρικα… Ήμασταν πολύ αγαπημένοι… Μάθαινα νέα της όλο αυτό το διάστημα, αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο τραγική η κατάστασή της. Κρίμα, πολύ στενοχωρήθηκα. Η γλυκούλα μου… Δεν μπορώ να μιλήσω… Θα πάρω τηλέφωνο τώρα την κόρη μου να δω τι γίνεται”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Έρρικα ήταν η πρώτη γυναίκα του Βουτσά και μάλιστα η ίδια είχε δηλώσει πως ο ηθοποιός ήταν ο “μεγάλος της έρωτας”. Μαζί απέκτησαν την κόρη τους Σάντρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα