Βραβεία διαγωνισμού ρομποτικής από την Περιφέρεια Αττικής

Βραβεία διαγωνισμού ρομποτικής από την Περιφέρεια Αττικής
Βραβεία διαγωνισμού ρομποτικής από την Περιφέρεια Αττικής ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βραβεύτηκαν παιδιά που συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Καινοτομίας.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Περιφέρεια Αττικής βράβευσε παιδιά που συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Καινοτομίας (First Lego League).

Το παρών στην εκδήλωση, που έγινε στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, εκ μέρους της Περιφέρειας έδωσαν ο Ν. Αναγνωστόπουλος,αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Κλιματικής Αλλαγής και Έργων Αντιπλημμυρικής Προστασίας, η Αγγ. Λεβέντη, Εντεταλμένη Δημοσίων Σχέσεων και η Γ. Τσούπρα, Εντεταλμένη για ζητήματα Πολιτικής Προστασίας. Επίσης, παρευρέθηκαν ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου, Γρ. Ζαφειρόπουλος, η Β. Δημητροπούλου και ο Ι. Χριστακόπουλος, οι οποίοι εκπροσώπησαν την Ένωση Ελλήνων Φυσικών, καθώς και ο Αν. Κόλλιας, απο το Φιλεκπαιδευτικό Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο eduACT.

ADVERTISING

Η κ. Λεβέντη, η οποία συντόνισε την εκδήλωση, μεταξύ άλλων, ευχήθηκε στα παιδιά καλή σχολική χρονιά και μετέφερε τους χαιρετισμούς και τις ευχαριστίες της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά η χώρα μας εκπροσωπήθηκε στην 1η Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής της First στο Μεξικό (16 - 19 Αυγούστου) από μαθητές από όλη την Ελλάδα, πετυχαίνοντας μάλιστα αρκετές διακρίσεις.

SHARE:

24Media Network