Βράζει το Twitter με τον Στιβ Γιατζόγλου για τις αγκαλιές με τον Μιχαλολιάκο

Βράζει το Twitter με τον Στιβ Γιατζόγλου για τις αγκαλιές με τον Μιχαλολιάκο

Ο Στιβ Γιατζόγλου βρέθηκε σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής και τα social media υποδέχθηκαν την κίνηση του με ποικίλα σχόλια. Η "κωλοτούμπα" του μέσω Facebook και η ακροδεξιά παραδοχή του

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και νυν προπονητής, Στιβ Γιατζόγλου, βρέθηκε σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τη συμπλήρωση των 1000 φύλλων της εφημερίδας της.

Κεντρικός ομιλητής της συγκεκριμένης εκδήλωσης ήταν ο αρχηγός του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος υποδέχθηκε ιδιαιτέρως θερμά τον Γιατζόγλου, ο οποίος από τη δική του μεριά, σηκώθηκε, χαιρέτησε τον κόσμο στην αίθουσα και στη συνέχεια είχε θερμές χειραψίες και εναγκαλισμούς.

Όπως ήταν λογικό, προκλήθηκαν αντιδράσεις στα social media με πολλούς να στηλιτεύουν εύλογα την επιλογή του. Ένας χαρακτηριστικός διάλογος στο επίσημο προφίλ του προπονητή στο facebook. Ο ίδιος διατείνεται πως δεν ήξερε ότι η Χ.Α. συνδέεται με νεοναζισμό και δολοφονικές πράξεις. Παραδέχεται δε, ότι "ήταν λάθος" το ότι ο Μιχαλολιάκος παρομοίασε τον Γιάννη Αντετοκούμπο με χιμπατζή σε αισχρές και καθόλα προσβλητικές, τηλεοπτικές του δηλώσεις.

Βράζει το Twitter με τον Στιβ Γιατζόγλου για τις αγκαλιές με τον Μιχαλολιάκο

Και μετά τον αντίλογο που είχε και αφού δήλωσε ότι δεν ήξερε πού πήγαινε, επανήλθε με το εξής:

Βράζει το Twitter με τον Στιβ Γιατζόγλου για τις αγκαλιές με τον Μιχαλολιάκο

Ακολούθησαν σχόλια σε Twitter και Facebook:

Όπως έγραψε ο δημοσιογράφος Γιάννης Ανδρουλιδάκης:

"Είσαι προπονητής στον Ολυμπιακό και ο μαύρος που έφερες σου παίρνει τη γυναίκα και μετά σε κάνει και σακί στο ξύλο. Πας στον Άρη, σε διώχνουν ως αποτυχημένο και φέρνουν στη θέση σου έναν Εβραίο που κερδίζει το ευρωπαϊκό κύπελλο. Πας στην Καβάλα, παίζεις την παραμονή με τον Αρκαδικό, έρχεται ένας Κέντρον Τζόουνς κάτι, από τα βάθη της Αφρικής, σε ρίχνει στην Α2. Ε, δε θέλει πολύ. Γυρίζει το μυαλό..."

Εμείς λέμε απλά κρίμα Στιβ. Πραγματικά κρίμα.

ΥΓ. Για την ιστορία ο Στιβ Γιατζόγλου είχε "κατέβει" το 2006 στις νομαρχιακές εκλογές με τον συνδυασμό "Υπερνομαρχία Δράσης" με υποψήφιο υπερνομάρχη Αθηνών-Πειραιά τον Αργ. Ντινόπουλο. Δέκα χρόνια μετά, επέλεξε να λάβει ακροδεξιά πορεία που δεν συνάδει με το πνεύμα της υγιούς άμιλλας που θα έπρεπε να υπηρετεί ως πρώην παίκτης και νυν προπονητής.

SHARE: