Εντοπίστηκε νεκρός ο ένας από τους δύο αγνοούμενους ψαράδες στη Λίμνη Βόλβη

Εντοπίστηκε νεκρός ο ένας από τους δύο αγνοούμενους ψαράδες στη Λίμνη Βόλβη
Πάνω απο τα σύννεφα / Λίμνη Βόλβη (MOTIONTEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ) eurokinissi

Η βάρκα τους αναποδογύρισε και οι δύο άντρες 70 και 40 ετών αντίστοιχα έπεσαν στο νερό. Ειδοποίησαν άλλοι ψαράδες που είδαν το περιστατικό και συγγενείς των θυμάτων-Νεκρός εντοπίστηκε ο ηλικιωμένος και αναμένεται απλά η ταυτοποίηση πως όντως πρόκειται για εκείνον

Νεκρός εντοπίστηκε ο 70χρονος ερασιτέχνης ψαράς που μαζί με τον 40χρονο ανιψιό του είχαν βγει για ψάρεμα με την βάρκα τους στην Λίμνη Βόλβη και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αναποδογύρισε και βρέθηκαν και οι δύο στον βυθό.

Το περιστατικό έγινε λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι της Κυριακής, οπότε και ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική από άλλους ψαράδες και από συγγενείς των αγνοουμένων καθώς εκείνοι δεν βγήκαν ποτέ στην επιφάνεια.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει από εκείνη την ώρα και επιχειρούν τέσσερις άντρες της Πυροσβεστικής και τέσσερις δύτες, μία διασωστική λέμβος από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σταυρού και η 2η ΕΜΑΚ.

Δύτες εντόπισαν την σορό του ηλικιωμένου άντρα και αναμένεται η επίσημη ταυτοποίηση πως όντως πρόκειται για τον 70χρονο, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και του 40χρονου που παραμένουν άκαρπες μέχρι αυτή την ώρα.

Όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική μέσω Twitter το πτώμα βρέθηκε στη λίμνη, στο ύψος της Απολλωνίας.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα