Βρέθηκε η 15χρονη που το 'έσκασε' από τη ΓΑΔΑ

Μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων από την Ελληνική Αστυνομία την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017. Ο 29χρονος που φέρεται να σχετίζεται με την αποστολή φακέλων με εκρηκτικούς μηχανισμούς στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο αλλά και σε αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων για συμπληρωματική δίωξη, αναφορικά με τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο σπίτι του στην πλατεία Αττικής και αφού παρουσιάστηκε στο Εφετείο ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης. Όπως έγινε γνωστό, κατά τη σύλληψή του  εξερχόμενος από πολυκατοικία, όπου είχε νοικιάσει διαμέρισμα με τη χρήση πλαστών στοιχείων ταυτότητας, έφερε 3 ταξιδιωτικούς σάκους, τσαντάκι μέσης και σακούλα σκουπιδιών, που μεταξύ άλλων περιείχαν 8 πλαστές ταυτότητες, όπλα, εκρηκτική ύλη. κ.α.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων από την Ελληνική Αστυνομία την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017. Ο 29χρονος που φέρεται να σχετίζεται με την αποστολή φακέλων με εκρηκτικούς μηχανισμούς στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο αλλά και σε αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων για συμπληρωματική δίωξη, αναφορικά με τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο σπίτι του στην πλατεία Αττικής και αφού παρουσιάστηκε στο Εφετείο ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης. Όπως έγινε γνωστό, κατά τη σύλληψή του εξερχόμενος από πολυκατοικία, όπου είχε νοικιάσει διαμέρισμα με τη χρήση πλαστών στοιχείων ταυτότητας, έφερε 3 ταξιδιωτικούς σάκους, τσαντάκι μέσης και σακούλα σκουπιδιών, που μεταξύ άλλων περιείχαν 8 πλαστές ταυτότητες, όπλα, εκρηκτική ύλη. κ.α. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Η ανήλικη βρισκόταν στη ΓΑΔΑ υπό προστατευτική φύλαξη

Στην περιοχή της Νέας Ιωνίας βρέθηκε η 15χρονη από τη Ρουμανία, που διέφυγε το απόγευμα της Παρασκευής από τη ΓΑΔΑ, χωρίς να γίνει αντιληπτή.

Η αστυνομία ανέμενε την απόφαση του εισαγγελέα Ανηλίκων, σχετικά με το σε ποιο ίδρυμα θα την μετέφεραν για φιλοξενία, όμως εκείνη δεν ήθελε να πάει σε ίδρυμα, διέφυγε της προσοχής των αστυνομικών και λίγο πριν τις 5 το απόγευμα κατάφερε να το σκάσει.

Καθώς έχει διακριβωθεί ότι δεν έφυγε από την κεντρική είσοδο, ίσως κατάφερε από κάποιο παράθυρο του 3ου ορόφου να βγει στις σκαλωσιές που έχουν τοποθετηθεί για εργασίες συντήρησης στο κτίριο και από εκεί να κατέληξε στην πίσω πλευρά του μεγάρου της Αστυνομίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αναζητείται 15χρονη: Το έσκασε από τη ΓΑΔΑ όπου βρισκόταν για προστατευτική φύλαξη

SHARE:

24Media Network