Βρέθηκε στο Μαρούσι το κρησφύγετο του Μαζιώτη. Κυκλοφορούσε συνεχώς με περούκα

Βρέθηκε στο Μαρούσι το κρησφύγετο του Μαζιώτη. Κυκλοφορούσε συνεχώς με περούκα

Από την ΕΛ.ΑΣ. προκύπτει ότι βρέθηκε το κρησφύγετο του Μαζιώτη. Τον αναγνώρισε η ιδιοκτήτρια

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, βρέθηκε το σπίτι στο οποίο διέμενε ο Νίκος Μαζιώτης.

Η ΕΛ.ΑΣ. έκανε έρευνα στην περιοχή του Αμαρουσίου. Το διαμέρισμα είναι σε πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Υψηλάντου 27, όπου και διέμενε μαζί με την Ρούπα.

Οι δύο το είχαν νοικιάσει στο όνομα Μιχελάκης και ο Μαζιώτης αναγνωρίστηκε από την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος.

Η έρευνα της Αντιτρομοκρατικής βρίσκεται σε εξέλιξη. Το ζευγάρι ή συνεργοί, είχαν μάλλον προλάβει να αδειάσουν τον χώρο από τα υπάρχοντα τους τις προηγούμενες ημέρες.

Όπως δημοσιεύει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, στο διαμέρισμα έμενε ο Ν. Μαζιώτης, η Πόλα Ρούπα μαζί με το τετράχρονο παιδί τους.

Το τέλειο κρησφύγετο. Έμενε δίπλα σε ανώτατο αξιωματικό, πρώην υπαξιωματικό της ΕΛΑΣ, ο οποίος ήταν εν αποστρατεία

Ένα γεγονός ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Παρασκευή και χαλά εν μέρει την καλή εικόνα της Αστυνομίας. Επί έναν ολόκληρο χρόνο, ο Μαζιώτης είχε διαμέρισμα δίπλα στο σπίτι του πρώην υπαρχηγού της ‪‎ΕΛΑΣ! Όπως γίνεται γνωστό ο πρώην υπαρχηγός δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό. 

Η ευθύνη βαραίνει κυρίως τη φρουρά του και όχι τον ίδιον. Ο πρώην υπαρχηγός πιθανότατα να μην είχε δει ποτέ το Μαζιώτη ή κάποιον άλλον ένοικο του σπιτιού. Η φρουρά του όμως; Δεν πρόσεχαν, δεν έλεγχαν; Δεν είχαν ψάξει οι αρμόδιες υπηρεσίες, ποιος έμενε στα διπλανά σπίτια;

Το ζευγάρι είχε νοικιάσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα εδώ και περίπου δύο χρόνια και ο Μαζιώτης εμφανιζόταν πάντα μεταμφιεσμένος με περούκα, ενώ και η Ρούπα είχε βαμμένα ξανθά τα μαλλιά της.

Η Πόλα Ρούπα και το ανήλικο παιδί τους δεν βρέθηκαν στο διαμέρισμα, στο οποίο αναμένεται να ξεκινήσει έρευνα της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας και της Αντιτρομοκρατικής.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό γκαράζ, όπου, πιθανόν, βρίσκεται το αυτοκίνητο που είχε αγοράσει πέρυσι ο Μαζιώτης με τα στοιχεία Μιχάλης Μιχελάκης, καθώς και γιάφκας με οπλισμό.

Ανακοινώθηκε ότι το ένταλμα σύλληψης για έναν εκ των συνεργατών του Μαζιώτη, που εκδόθηκε σήμερα, αφορά σε έναν 35χρονο για τον οποίο από τις εργαστηριακές εξετάσεις προέκυψε η συμμετοχή του στις ένοπλες ληστείες σε δύο τράπεζες στην Ακράτα, την 20/12/2012 και στα Μέθανα, την 25/7/2013.

Ο συγκεκριμένος είχε κατηγορηθεί για κλοπή δύο αυτοκινήτων, εκ των οποίων το ένα είχε χρησιμοποιηθεί στην απαγωγή Μυλωνά και το άλλο φέρεται ότι το χρησιμοποίησε ο Νίκος Μαζιώτης και βρέθηκε καμένο όταν συνελήφθη μαζί με την Πόλα Ρούπα, το 2010

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, με την πρόοδο των ερευνών αναμένονται και άλλα εντάλματα σύλληψης.

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας και ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης,έκαναν δηλώσεις σχετικά με την σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη.Στην φωτογραφία η πλαστή ταυτότητα που χρησιμοποιούσε ο Μαζιώτης ,Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014 (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας και ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης,έκαναν δηλώσεις σχετικά με την σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη.Στην φωτογραφία η πλαστή ταυτότητα που χρησιμοποιούσε ο Μαζιώτης ,Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014 (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Το σπίτι που εντοπίστηκε:

Βρέθηκε στο Μαρούσι το κρησφύγετο του Μαζιώτη. Κυκλοφορούσε συνεχώς με περούκα
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τρομοκρατία
SHARE:

24Media Network