Βρήκε 300 ευρώ στα χαλάσματα της Σύμης και τα παρέδωσε στην αστυνομία

Καταστροφές από την κακοκαιρία στην Σύμη, την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017.
(EUROKINISSI/RODOSPRESS.GR/ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ)
Καταστροφές από την κακοκαιρία στην Σύμη, την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/RODOSPRESS.GR/ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ) EUROKINISSI

Ο υπάλληλος της Περιφέρειας, δέχθηκε συγχαρητήρια για την πράξη του αυτή όχι μόνο από συναδέλφους και προϊσταμένους αλλά και από τους κατοίκους του νησιού

Το καλό παράδειγμα, την ώρα που στη Δυτική Αττική έγιναν συλλήψεις για πλιάτσικο στα κατεστραμμένα απ' τη θεομηνία σπίτια, έδωσε ένας άντρας στο επίσης δοκιμασμένο απ' την κακοκαιρία νησί της Σύμης, καθώς βρήκε 300 ευρώ στα χαλάσματα και τα παρέδωσε στην αστυνομία.

Ο λόγος, σύμφωνα με τη «Δημοκρατική» της Ρόδου για ένα συμβασιούχο εργαζόμενο στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με μισθό που δεν ξεπερνά τα 600 ευρώ και δίνει αγώνα εδώ και μέρες μαζί με συναδέλφους για να καθαριστεί το νησί και να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς η καθημερινότητα των κατοίκων.

Ο υπάλληλος της Περιφέρειας, δέχθηκε συγχαρητήρια για την πράξη του αυτή όχι μόνο από συναδέλφους και προϊσταμένους αλλά και από τους κατοίκους του νησιού.

Το νησί υπέστη μεγάλες καταστροφές απ' τη σφοδρή νεροποντή που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας βυθίζοντας στη λάσπη αυτοκίνητα και προκαλώντας τεράστιες ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις. Προχθές μάλιστα εστάλη υδροφόρα καθώς υπάρχει ζημιά στο δίκτυο υδροδότησης ενώ συγκροτήθηκε επιτροπή της Περιφέρειας για την άμεση καταγραφή των ζημιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ξεκινά η καταγραφή ζημιών στη Σύμη

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης η Σύμη- Αντλήσεις από σπίτια και απεγκλωβισμοί

Στέλνουν νερό στη Σύμη μετά τις καταστροφές

SHARE: