Ξάνθη: Λιθοβόλησαν οδηγό ταξί για να τον ληστέψουν

Ξάνθη: Λιθοβόλησαν οδηγό ταξί για να τον ληστέψουν

Επίθεση με πέτρες δέχθηκε ένας οδηγός ταξί στην Ξάνθη

Στιγμές τρόμου έζησε το απόγευμα της Παρασκευής ένας οδηγός ταξί στην Ξάνθη που δέχθηκε επίθεση μέσα στο Δροσερό από τέσσερα άτομα που επιχείρησαν να τον ληστέψουν.

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί στην ατελείωτη λίστα με αντίστοιχες επιθέσεις που έχουν σημειωθεί στον οικισμό των Ρομά σε βάρος οδηγών ταξί και έχουν θορυβήσει έντονα τους επαγγελματίες του κλάδου.

Τον λιθοβόλησαν

Ο οδηγός λίγο πριν τις 6.00 το απόγευμα μετέφερε εντός του οικισμού, στο νοτιοανατολικό τμήμα αυτού, μια πελάτισσα που είχε παραλάβει από την περιοχή της Μιαούλη. Η γυναίκα ζήτησε από τον οδηγό ταξί να μεταβεί στην οικισμό, υποδεικνύοντας τη διαδρομή της Εθνικής Οδού Ξάνθης-Κομοτηνής,

Φτάνοντας στον προορισμό, κοντά στα πρώτα σπίτια του οικισμού, η πελάτισσα ζήτησε από τον οδηγό να περιμένει ώστε να το φέρει χρήματα για το αντίτιμο της διαδρομής. Μέσα σε λίγα λεπτά αντί για την πελάτισσα εμφανίστηκαν 4 άτομα τα οποία άρχισαν να πετούν πέτρες προς την πλευρά του οδηγού, φωνάζοντας και τρομοκρατώντας τον.

Ο οδηγός αντέδρασε ακαριαία και κατάφερε να ξεφύγει, ωστόσο ήταν ήδη αργά για το όχημά του το οποίο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές τόσο στο παρμπρίζ, το οποίο έσπασε, όσο και στις λαμαρίνες.

Οι οδηγοί μετά και τη νέα επίθεση όπως είναι φυσικό αισθάνονται έντονη ανασφάλεια και αβοήθητοι, νιώθοντας φόβο για τη σωματική τους ακεραιότητα, πρωτίστως, και ζητούν την καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής.

Πριν από μερικούς μήνες τα συνεχή κρούσματα που είχαν σημειωθεί στον οικισμό, με την ίδια ακριβώς μέθοδο, σε βάρος οδηγών ταξί είχαν θορυβήσει εντόνως τους αυτοκινητιστές οι οποίοι αποφάσισαν τότε να μην εισέρχονται μέσα στον οικισμό.

πηγή: seleo.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network