Ξάνθη: Στον Εισαγγελέα σήμερα ο 36χρονος που σκότωσε άνδρα και ανέβασε βίντεο – Οι απειλές στο TikTok

Ξάνθη: Στον Εισαγγελέα σήμερα ο 36χρονος που σκότωσε άνδρα και ανέβασε βίντεο – Οι απειλές στο TikTok
Σύλληψη άνδρα (φωτογραφία αρχείου) iStock

Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθεί ο 36χρονος, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε 45χρονο στο Δροσερό Ξάνθης. Ο δράστης αμέσως μετά τη δολοφονία που διέπραξε ανέβασε βίντεο στο TikTok και στη συνέχεια παραδόθηκε στην Αστυνομία.

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Δευτέρα (20/3), ο 36χρονος, ο οποίος πυροβόλησε εξ επαφής και σκότωσε έναν 45χρονο στο Δροσερό της Ξάνθης μέσα στο σπίτι του.

Η άγρια δολοφονία σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (19/3) με τον 36χρονο στη συνέχεια να “ανεβάζει” βίντεο στο TikTok, στο οποίο όχι μόνο εμφανιζόταν αμετανόητος για την πράξη του αλλά εξαπέλυε και απειλές λέγοντας χαρακτηριστικά “αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω, θα σας σκοτώσω όλους”.

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη συγγενικού προσώπου του 36χρονου για συνέργεια ενώ αναζητούνται άλλα δύο άτομα.

Δράστης και θύμα φαίνεται πως είχαν προσωπικές διαφορές. Το θύμα, που δέχθηκε τουλάχιστον πέντε σφαίρες από τον 36χρονο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου στη συνέχεια κατέληξε.

Σημειώνεται ότι πριν από μερικές εβδομάδες ο 36χρονος είχε συλληφθεί μετά από ευρεία επιχείρηση της Αστυνομίας στο Δροσερό. Στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα