Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Έκτακτα μέτρα από την Τροχαία

Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Έκτακτα μέτρα από την Τροχαία
Κίνηση στα διόδια eurokinissi

Με άστατο καιρό σε διάφορα μήκη και πλάτη της χώρας, επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα. Δόθηκαν δύο είσοδοι "ελεύθερες" στα διόδια των Μαλγάρων.

Εν μέσω βροχοπτώσεων αναμένεται να διεξαχθεί η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα, όπως προειδοποίησε η ΕΜΥ με το έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων.

Σ εξέλιξη είναι αυτή τη στιγμή το πρώτο κύμα επιστροφής των εκδρομέων στην Αθήνα από τα διόδια της Ελευσίνας.

Από τα δύο διόδια των Αθηνών, της Ελευσίνας και των Αφιδνών αναμένεται σήμερα να περάσουν 300.000 οχήματα σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA.

Η επιστροφή ξεκίνησε από χθες το βράδυ και αναμένεται να κορυφωθεί μέχρι αύριο το απόγευμα.

Την ίδια ώρα, δύο είσοδοι «ελεύθερες», για τη διέλευση των οχημάτων δόθηκαν νωρίς το μεσημέρι, στα διόδια των Μαλγάρων προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κίνηση των οχημάτων από και προς Θεσσαλονίκη, μετά τις διακοπές του Πάσχα.

Όπως αναφέρθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινηδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Θεσσαλονίκης, μέχρι αυτή την ώρα η κίνηση των οχημάτων στα διόδια Μαλγάρων ήταν ήπια, με το πέρας όμως των ωρών «πυκνώνει» όλο και περισσότερο.

Να σημειωθεί πως η πρώτη είσοδος «ελευθέρας» από τα διόδια, δόθηκε λίγα λεπτά μετά τις 12.00 το μεσημέρι, ενώ η δεύτερη δόθηκε λίγα λεπτά πριν τη 1.00 το μεσημέρι.

Μέχρι αυτή την ώρα ο καιρός είναι ήπιος με ελαφρά βροχόπτωση, ενώ τα φαινόμενα αναμένεται, σύμφωνα με την ΕΜΥ, να ενταθούν τις απογευματινές ώρες.

Η Τροχαία έχει προχωρήσει σε έκτακτα μέτρα καθώς από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ απαγορεύεται η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων. Το συγκεκριμένο μέτρο θα ισχύσει από αύριο το πρωί στις 11 μέχρι τις 11 το βράδυ.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα