Ξέσπασε ο 29χρονος ηθοποιός: Δεν είμαι ο δράκος των ταξιτζήδων - Δεν τον βίασα, δεν υπήρξε φλερτ

Φωτεινή πινακίδα σε ταξί στην Αθήνα.
Φωτεινή πινακίδα σε ταξί στην Αθήνα. EUROKINISSI

Από τις φυλακές Τριπόλεως όπου κρατείται, ο 29χρονος ηθοποιός δηλώνει αθώος και εξιστορεί τα γεγονότα από την πλευρά του επαναλαμβάνοντας πως δεν γνώριζε τον ταξιτζή ούτε υπήρξε μεταξύ τους το παραμικρό.

Απαντήσεις στα ερωτήματα της υπόθεσης του φερόμενου βιασμού του ταξιτζή δίνει ο κατηγορούμενος 29χρονος ηθοποιός μέσω της Κυριακάτικης Real News, από τις φυλακές Τριπόλεως όπου και κρατείται.

"Δεν είμαι ο δράκος των ταξιτζήδων. Πιστεύω ακράδαντα ότι θα αθωωθώ" λέει στη συνέντευξή του και τονίζει "Έχω διασυρθεί στο πανελλήνιο από μια κατηγορία που και εγώ δεν ξέρω από πού προκύπτει. Δεν τον βίασα, δεν υπήρξε φλερτ, δεν υπήρξε τίποτα ανάμεσά μας" λέει, δηλώνοντας θύμα πλεκτάνης.

ADVERTISING

Ο ίδιος εξιστορεί τα γεγονότα από την δική του πλευρά λέγοντας πως δεν γνώριζε τον ταξιτζή. "Αν τον γνώριζα γιατί να χρησιμοποιούσα τη συγκεκριμένη εφαρμογή που δείχνει ποιο ταξί είναι κοντά; αναρωτιέται στηρίζοντας έτσι τον παραπάνω ισχυρισμό.

Ακόμη για το ίδιο βράδυ λέει "δεν κάναμε χρήση ουσιών. Το μόνο λάθος μου ήταν ότι γυρνώντας από το sex shop με ρώτησε τι είχα αγοράσει και του είπα ανάμεσα σε άλλα ότι είχα πάρει "πόπερ" που οι άσχετοι το χαρακτηρίζουν ουσία βιασμού. Δεν συζητήσαμε καθόλου για να κάνουμε κάτι μεταξύ μας. Λέγαμε εμπειρίες που είχε ο καθένας στη ζωή του".

Τέλος, απαντώντας περί δεύτερης καταγγελίας οδηγού ταξί, διαψεύδει κατηγορηματικά, λέγοντας: "πήγε ο δικηγόρος μου στον εισαγγελέα και αυτός του είπε ότι δεν υπάρχει άλλη κατηγορία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νέο βίντεο - ντοκουμέντο: Οδηγός ταξί και ηθοποιός τρώνε μαζί σε ταχυφαγείο

Υπόθεση ταξιτζή-ηθοποιού: "Ήθελε να τον σώσει και μετά να τον δείρει" λέει ο γιατρός

Βιασμός οδηγού ταξί: Ο 29χρονος χρησιμοποίησε σεξουαλικά βοηθήματα και ιατρικά όργανα

SHARE:

24Media Network