Ύδρα: Απολογείται ο 55χρονος που έσπρωξε γάτα από ύψος 8 μέτρων

Ύδρα: Απολογείται ο 55χρονος που έσπρωξε γάτα από ύψος 8 μέτρων
Γάτα (φωτογραφία αρχείου) iStock

Στον Ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 55χρονος από την Ύδρα, που κατηγορείται για κακοποίηση ζώου. Φέρεται να έσπρωξε γάτα από ύψος 8 μέτρων, γιατί "πλησίασε το φαγητό του".

Στον Ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Τρίτη (2/5), ο 55χρονος από την Ύδρα, που πέταξε μία γάτα από ταράτσα εστιατορίου.

Ο 55χρονος συνελήφθη χτες, Δευτέρα (1/5), για κακοποίηση ζώου και του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στα κρατητήρια, όπου, κατ’ εντολή Εισαγγελέα, θα παραμείνει μέχρι την απολογία του.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 55χρονος, έτρωγε με παρέα στο εστιατόριο και έσπρωξε τη γάτα από ύψος 8 μέτρων, λέγοντας ότι ανέβηκε στο τραπέζι και πλησίασε το πιάτο του.

Η γάτα βρέθηκε τραυματισμένη και αιμόφυρτη από μια γυναίκα και στη συνέχεια οι περίοικοι προχώρησαν σε καταγγελία για κακοποίηση ζώου.

Ο άνδρας αμέσως μετά τη σύλληψή του, προσπάθησε να δικαιολογηθεί υποστηρίζοντας ότι “δεν είχε πρόθεση να βλάψει το ζώο” και πως αυτό, μετά την σπρωξιά που του έδωσε “έχασε την ισορροπία του” και έπεσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο.

Ωστόσο, αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι τη στιγμή που έλαβε χώρα το περιστατικό, ο 55χρονος όχι μόνο παραδέχθηκε ότι ήταν εκείνος που έσπρωξε τη γάτα στο κενό, αλλά τους αντιμετώπισε και με ιδιαίτερα ειρωνικό και προκλητικό τρόπο.

Μέχρι στιγμής η τραυματισμένη γάτα δεν έχει εντοπιστεί. Οι Αρχές ενδέχεται να εξετάσουν το υλικό από τις κάμερες του καταστήματος, καθώς είναι πιθανό να έχουν καταγραφεί οι ακριβείς κινήσεις του δράστη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα