“Έπεσαν να με φάνε”: Ο Υπάτιος Πατμάνογλου για την απόφασή του να ξαναφτιάξει τη ζωή του

“Έπεσαν να με φάνε”: Ο Υπάτιος Πατμάνογλου για την απόφασή του να ξαναφτιάξει τη ζωή του
Ο Υπάτιος Πατμάνογλου

Ποια η απάντηση του άνδρα, ο οποίος πριν από περίπου δύο χρόνια έχασε γυναίκα και παιδί στο φοβερό τροχαίο με την Πόρσε. Ποια είναι η 39χρονη μέλλουσα σύζυγός του.

Πρόσωπο των ημερών έγινε και πάλι ο Υπάτιος Πατμάνογλου μετά την απόφασή του να φτιάξει ξανά τη ζωή του, περίπου δύο χρόνια μετά το δυστύχημα με την Πόρσε στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο και στοίχισε τη ζωή στη σύζυγό του και το μικρό παιδί τους.

Πριν λίγες μέρες ο Υπάτιος Πατμάνογλου με ανάρτησή του στα social media ανέφερε ότι “η ζωή προχωράει και εμείς οφείλουμε να την ακολουθούμε”. Στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι ετοιμάζεται να ανέβει και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας με την 39χρονη σύντροφό του, η οποία μάλιστα είναι έγκυος.

“Η ζωή συνεχίζεται έγραψα και έπεσαν όλοι να με φάνε” δήλωσε στη Real News, επιβεβαιώνοντας ότι έχει αποφασίσει να “προχωρήσει με την αγάπη του θεού” και να παντρευτεί για ακόμα μια φορά. “Δεν θέλω να δώσω ημερομηνία, δεν θα την αποκαλύψω μετά από όσα τράβηξα” συμπλήρωσε.

Ποια είναι η μέλλουσα σύζυγός του

Η 39χρονη Εμμανουέλα Βογιατζή ή Έμμυ όπως τη φωνάζουν στα Μέγαρα, είναι έγκυος με το παιδί τους και σύντομα θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Υπηρετεί ως Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Μεγαρέων. Μάλιστα είχε κατέβει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό που κέρδισε τον δήμο, αλλά δεν εκλέχθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Εμμυ Βογιατζή έχει επίσης περάσει μια μεγάλη τραγωδία, καθώς τον Σεπτέμβριο του 2017 ο πρώην και επί πολλά χρόνια σύντροφός της αυτοκτόνησε με όπλο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα