“Υπεράνω υποψίας” ο “δράκος” με το φλάουτο-Συγκλονιστικές καταθέσεις από τους γονείς

“Υπεράνω υποψίας” ο “δράκος” με το φλάουτο-Συγκλονιστικές καταθέσεις από τους γονείς
Φωτό αρχείου Eurokinissi

Οι μαρτυρίες των δύο γονέων των οποίων στα παιδιά φέρεται να ασελγούσε ο διακεκριμένος φλαουτίστας της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών ήταν συγκλονιστικές. Αναλυτικά τι υποστήριξαν.

Καταπέλτης κατά του διακεκριμένου φλαουτίστα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, Παν. Δράκου, ήταν οι γονείς των δύο κοριτσιών, σε βάρος των οποίων φέρεται να ασελγούσε.

Ο καθηγητής μουσικής βρέθηκε την Τετάρτη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου κατηγορούμενος για αποπλάνηση παιδιών κάτω των δώδεκα ετών, κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Σύμφωνα με την κατηγορία, ασελγούσε σε βάρος τους κοριτσιών ηλικίας 9 και 10 ετών μέσα στα δωμάτια των ωδείων, μέχρι τη στιγμή που η μεγαλύτερη τα αποκάλυψε στους γονείς της .

«Ήταν άτομο υπεράνω υποψίας» ανέφερε ο πατέρας της 10χρονης, αναφέροντας πως το παιδί του άρχισε να τους περιγράφει τί συνέβαινε στα μαθήματα. «Το παιδί ένιωσε ότι έκανε πράγματα ανάρμοστα. Μας είπε ότι έβαλε το χέρι του στα οπίσθια της και τη θώπευε με πρόσχημα να της βάλει μέσα τη φανέλα. Έβαλε το χέρι του στους μηρούς και το δάχτυλο του στα γενετικά της όργανα. Έβαλε το χέρι της στα όργανα του και τη ρώτησε αν της αρέσει. Την έβαλε να καθίσει με τα πόδια ανοιχτά και την τράβηξε φωτογραφίες. Της είπε ότι αν την ενοχλεί κάτι να το συζητήσει με εκείνον και να μην μας πει τίποτα» ανέφερε.

Αντίστοιχα, η μητέρα της 9χρονης, υποστήριξε πως «δεν αντιλήφθηκα το πρόβλημα, με κάλεσαν για κατάθεση από την αστυνομία. Τότε μάθαμε τι είχε συμβεί, γιατί κατέθεσε και το παιδί. Από το Πάσχα και μετά δεν ήθελε να πηγαίνει στα μαθήματα. Έλεγε ότι βαρέθηκε και κουράστηκε. Εκ των υστέρων, μετά την κατάθεση στην αστυνομία, μου είπε ότι την θώπευε, ότι της έλεγε ότι την αγαπάει. Δεν ξέρω πως μπορεί να γίνεται μια φρικτή πράξη από έναν ενήλικα σε ένα παιδί σε ένα ωδείο γεμάτο κόσμο».

Σύμφωνα με τον πατέρα της 9χρονης, «το παιδί δεν σβήνει το φως ποτέ, κατά τη διάρκεια της νύχτας πετιέται και δεν θέλει να κοιμάται ποτέ μόνη».

Από την πλευρά τους, οι μάρτυρες υπεράσπισης αναφέρθηκαν σε έναν πράο και ευγενικό άνθρωπο με σπουδαία καριέρα στη μουσική. Η δίκη συνεχίζεται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα