Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Κάτω Σούλι Μαραθώνα

Πυρκαγιά στην Σαλάκο Ρόδου την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016. Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή οχήματα και μέλη της ΕΘΟΜΑΚ, 7 οχήματα της πυροσβεστικής με τα πληρώματά τους, οχήματα της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ με τα πληρώματα τους καθώς και 4 οχήματα της ΕΟΠΚ με τα πληρώματα τους και 10 επιπλέον εθελοντές με χωματουργικά μηχανήματα, και μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, και αρκετοί κάτοικοι της Σαλάκου.
(EUROKINISSI/RODOSPRESS.GR/ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ)
Πυρκαγιά στην Σαλάκο Ρόδου την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016. Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή οχήματα και μέλη της ΕΘΟΜΑΚ, 7 οχήματα της πυροσβεστικής με τα πληρώματά τους, οχήματα της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ με τα πληρώματα τους καθώς και 4 οχήματα της ΕΟΠΚ με τα πληρώματα τους και 10 επιπλέον εθελοντές με χωματουργικά μηχανήματα, και μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, και αρκετοί κάτοικοι της Σαλάκου. (EUROKINISSI/RODOSPRESS.GR/ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ) EUROKINISSI

Η φωτιά ήταν κοντά στον οικισμό ωστόσο ήταν έγκαιρη η επέμβαση της Πυροσβεστικής

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στο Κάτω Σούλι του Μαραθώνα, η οποία ήταν κοντά στον οικισμό. Στο σημείο παραμένουν και επιχειρούν 30 άντρες της Πυροσβεστικής με 12 οχήματα, δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα, μέχρι να θέσουν την φωτιά υπό πλήρη έλεγχο και υπό τον φόβο τυχόν αναζωπυρώσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά
SHARE: