Χανιά: Καθηγητής συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικες μαθήτριες

Χανιά: Καθηγητής συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικες μαθήτριες
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Eurokinissi

Συνελήφθη την Τρίτη 57χρονος καθηγητής μέσης εκπαίδευσης στα Χανιά ο οποίος θεωρείται ύποπτος για ασέλγεια σε μαθήτριες.

Την πιθανή εμπλοκή καθηγητή στα Χανιά σε υπόθεση ασέλγειας ανήλικων μαθητριών του διερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων.

Προς το παρόν τα μόνα που έχουν γίνει γνωστά είναι πως ο 57χρονος Χανιώτης καθηγητής έχει οδηγηθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων αφού την Τρίτη συνελήφθη με τις συγκεκριμένες κατηγορίες να τον βαραίνουν, σύμφωνα με ασφαλείς και διασταυρωμένες πληροφορίες του zarpanews.gr.

Σημειώνεται και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον πως οι καταγγελίες αφορούν περιστατικά τα οποία έχουν σημειωθεί στο παρελθόν, καθώς σήμερα κάποια από τα παιδιά έχουν ενηλικιωθεί.

Στο μεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα και η εξέταση για την εμπλοκή του στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς όπως φαίνεται οι κατηγορίες αφορούν παραπάνω από ένα περιστατικά.

Ο εν λόγω 57χρονος εκπαιδευτικός είναι καθηγητής μέσης εκπαίδευσης σε ιδιωτικό φροντιστήριο της πόλης, όπου φαίνεται να έχουν συμβεί τα καταγγελλόμενα γεγονότα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα