Υπόθεση Λαγούδη: Συνεχίζεται το μυστήριο - 'Θα ερευνηθούν τα πάντα', λέει η ΕΛΑΣ

Υπόθεση Λαγούδη: Συνεχίζεται το μυστήριο - 'Θα ερευνηθούν τα πάντα', λέει η ΕΛΑΣ
CITYVOICE.GR

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη πραγματογνωμοσύνη - Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Η δήλωση του συνηγόρου της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη, περί παρεμπόδισης μαρτύρων να καταθέσουν επίσημα σημαντικά στοιχεία σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της 44χρονης, έχει προκαλέσει αίσθηση στην τοπική κοινωνία.

Η ασφάλεια Αγρινίου, από τη μεριά της διαψεύδει πως υπήρξε οποιαδήποτε προσπάθεια αποθάρρυνσης, και αναφέρει πως “όλες οι μαρτυρίες θα εξεταστούν εξονυχιστικά”.

ADVERTISING

Η αστυνομική έρευνα αποσκοπεί στον αποκλεισμό με τον πιο απόλυτο τρόπο του ενδεχόμενου της εγκληματικής ενέργειας και για τον λόγο αυτό, δεν αποκλείουν η υπόθεση να αργήσει να κλείσει, καθώς οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις θα ολοκληρωθούν μετά από εβδομάδες, ενώ υπάρχει μία σειρά στοιχείων που έχουν αποσταλεί στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ προκειμένου να εξεταστούν από ειδικούς.

Υπόθεση Λαγούδη: Συνεχίζεται το μυστήριο - 'Θα ερευνηθούν τα πάντα', λέει η ΕΛΑΣ

Ιδιαίτερης βαρύτητας είναι η πραγματογνωμοσύνη του επιπυραγού και του χημικού μηχανικού, οι οποίοι καλούνται να λάβουν υπόψη τους και τα στοιχεία του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας.

Το θέμα της "συμπεριφοράς" της φωτιάς εμφανίζεται ως μείζονος σημασίας, καθώς θα πρέπει να αναλυθεί από πού ξεκίνησε η φωτιά, τι έκαψε, πόση ώρα έκαιγε, η ποσότητα του καυσίμου που χρησιμοποιήθηκε, εάν το καύσιμο που βρέθηκε στο κάθισμα είναι το ίδιο με αυτό στο μπιτόνι και άλλα.

Υπόθεση Λαγούδη: Συνεχίζεται το μυστήριο - 'Θα ερευνηθούν τα πάντα', λέει η ΕΛΑΣ

H δεύτερη πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Εικόνες από το εσωτερικό του αυτοκινήτου της Ειρήνης Λαγούδη που όπως όλα δείχνουν δολοφονήθηκε στις 6 Ιανουαρίου 2018
Εικόνες από το εσωτερικό του αυτοκινήτου της Ειρήνης Λαγούδη που όπως όλα δείχνουν δολοφονήθηκε στις 6 Ιανουαρίου 2018

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Κ. Ζώης αναφέρθηκε σε κάποια νέα στοιχεία τα οποία οδήγησαν σε νέα πραγματογνωμοσύνη.

“Να καταθέσουν στην Αστυνομία”

Απορίας άξιο, είναι το γεγονός ότι μετά από 25 ημέρες, υπάρχουν μάρτυρες που αποφασίζουν να μιλήσουν και αυτό το πράττουν στα ΜΜΕ και όχι στην αστυνομία.

Ενδεικτική η περίπτωση κυνηγού ο οποίος στην αρχή της υπόθεσης δήλωσε πως το αυτοκίνητο της 44χρονης δεν βρισκόταν στην συγκεκριμένη παραλία στις 4 το απόγευμα των Φώτων. Ο κυνηγός αναμένεται να κληθεί για κατάθεση, καθώς, καταδεικνύοντας το σοβαρό χρονικό κενό, ενισχύει το ενδεχόμενο κάτι ύποπτο να συνέβη πριν τον θάνατο της Λαγούδη.

Mία ακόμη περίπτωση που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι εκείνη τρίτου μάρτυρα, που υποστηρίζει πως είδε την 44χρονη με δύο άνδρες την μέρα εκείνη, δήλωση που συμφωνεί με αντίστοιχη δύο ψαράδων σε δημοσιογράφους. Επίσης, ερευνώνται οι οικονομικές δοσοληψίες της Ειρήνης Λαγούδη, ενώ ερωτήματα προκαλεί το γεγονός πως το κινητό της ακόμη δεν έχει βρεθεί και πως δεν έχει ζητηθεί να γίνει έρευνα από δύτες στη λίμνη.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο agriniopress o συνήγορος της οικογένειας Λαγούδη, κ. Κώστας Ζώης, δεν έχει κατατεθεί υπόμνημα στον εισαγγελέα από τους δικηγόρους της οικογένειας, καθώς κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να γίνει από τη στιγμή που δεν έχουν λάβει τη δικογραφία.

Πηγή: agriniopress

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δολοφονία Λαγούδη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νέα μαρτυρία για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη: 'Την είδα με δύο άντρες την ημέρα που πέθανε'

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη

'Κάποιοι προσπαθούν να συγκαλύψουν το θάνατό της' λέει ο αδελφός της Λαγούδη

SHARE:

24Media Network