Υπόθεση ταξιτζή-ηθοποιού: “Ήθελε να τον σώσει και μετά να τον δείρει” λέει ο γιατρός

Υπόθεση ταξιτζή-ηθοποιού: “Ήθελε να τον σώσει και μετά να τον δείρει” λέει ο γιατρός
Ο ηθοποιός Γ. Καρκάς που κατηγορείται για τον βιασμό οδηγού ταξί

"Πεθαίνει το παιδί, θα σας σκοτώσω όλους αν δεν τον σώσετε" είπε αρχικά ο οδηγός, αλλά στη συνέχεια άλλαξε τακτική κι ήθελε να του επιτεθεί.

O γιατρός του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Νίκος Κουδούνης μίλησε για το περιστατικό του οδηγού ταξί με τον ηθοποιό. Ο ίδιος δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ πως η κατάθεση του οδηγού ταξί παρουσιάζει κενά.

Ο ίδιος ήταν ο γιατρός που εξέτασε τους δύο άνδρες. Δήλωσε πως αρχικά ο ταξιτζής φώναζε στο νοσοκομείο για τον ηθοποιό:

“Πεθαίνει το παιδί, θα σας σκοτώσω όλους αν δεν τον σώσετε”, αλλά στη συνέχεια άλλαξε τακτική κι ήθελε να του επιτεθεί.

“Ο ταξιτζής άλλαξε μετά τακτική και έλεγε “δεν νιώθω τα πόδια μου, τα χέρια μου”. Ο οδηγός ταξί έλεγε “τι μου έκανες, ρε αλήτη;”. Εκείνη τη στιγμή, όπως αφηγήθηκε ο γιατρός ειδοποίησε τους συναδέλφους του να επέμβουν καθώς είδε τον ταξιτζή να θέλει επιτεθεί στον ηθοποιό: “Φοβήθηκα μην πάει να τον λιντσάρει”.

“Η κατάσταση είχε ξεφύγει και ειδοποιήσαμε την Αστυνομία. Ήρθε σε δέκα λεπτά, καθώς κατάλαβαν την κρισιμότητα της κατάστασης. Από τη στιγμή που ήρθε η Αστυνομία, φόρεσαν γάντια και προχώρησαν σε προσωπικό έλεγχο του συνοδηγού. Εκείνος δεν ήθελε να βγει έξω και τελικά, σιγά-σιγά τον έβγαλαν από το ασθενοφόρο. Ο οδηγός ταξί πάλι θέλησε να του επιτεθεί και χρησιμοποιούσε φράσεις όπως θα σε σκοτώσω”.

“Από το καρδιογράφημα που του κάναμε, δεν ανησυχήσαμε. Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσαμε με κάποιον από τον κύκλο του. Εντελώς τυχαία, πήρε τηλέφωνο, στο κινητό του ταξιτζή, ένας φίλος προσωπικός και του είπαμε να έρθει στο νοσοκομείο. Πέρασε πολλή ώρα για να συνέλθει. Αλλά όταν έγινε αυτό, δεν ήθελε να μείνει στο νοσοκομείο”, είπε ο Νίκος Κουδούνης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα