Υπόθεση Τοπαλούδη: Καθηγητής – “Δέχομαι απειλές από τον πατέρα του Ροδίτη”

Υπόθεση Τοπαλούδη: Καθηγητής – “Δέχομαι απειλές από τον πατέρα του Ροδίτη”

Χτυπούσε μαθητές με γκλοπ, λέει ο γυμνασιάρχης του. Ο καθηγητής του νεαρού καταγγέλλει πως δέχθηκε απειλές από τον πατέρα του Ροδίτη, μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη - Θα ζητηθεί διενέργεια πραγματογνωμοσύνης όλων των κατασχεθέντων αρχείων και των διαδικτυακών επικοινωνιών της 21χρονης.

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη φέρνει στο φως αποκλειστικά το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

Καθηγητής καταγγέλλει ότι απειλήθηκε από τον πατέρα του Έλληνα κατηγορούμενου. Στόχος; Να μη μιλήσει για την παραβατική συμπεριφορά του γιου του. “Ο πατέρας του με έβρισε, με έφτυσε και με απείλησε γιατί είχα μιλήσει στους δημοσιογράφους” λέει καθηγητής για τον νεαρό που είχε πάρει και αποβολή από το σχολείο του.

Στις 4 Μαρτίου του 2014 είχε πάρει αποβολή γιατί τσακώθηκε με έναν μαθητή τον οποίο ξυλοκοπήθηκαν με μπουνιές, και ένα γκλοπ. Για το περιστατικό είχε κληθεί η αστυνομία. Χτυπούσε μαθητές με γκλοπ, λέει ο γυμνασιάρχης του.

Την ίδια ώρα, την Παρασκευή δημοσιεύθηκαν νέες φωτογραφίες από το σπίτι, στο οποίο διέμενε στη Ρόδο η 23χρονη Ελένη Τοπαλούδη. Οι εικόνες – ντοκουμέντο από το σπίτι τραβήχτηκαν μετά τον βιασμό και τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας, όπως το είχε αφήσει το μοιραίο βράδυ της 18ης Νοεμβρίου.

Το σπίτι της 21χρονης θυμίζει ένα κλασικό φοιτητικό σπίτι ενός παιδιού, που σπουδάζει μόνο του στην επαρχία: Πάνω στο γραφείο ένα laptop μαζί με νερό και καφέ. Ένα τσιγάρο παρατημένο σε ένα τασάκι. Τα ρούχα απλωμένα στα σχοινιά του μπαλκονιού και η λεκάνη πανω σε μια καρέκλα. Εικόνες που δείχνουν ότι οι δραστηριότητες της ενοίκου – της Ελένης Τοπαλούδη – ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Ένα σπίτι που όπως φαίνεται είχε σκοπό να αφήσει για λίγο μέχρι να επιστρέψει και να συνεχίσει τις δουλειές της.

Η οικογένεια ζητά να εξεταστούν όλα τα ηλεκτρονικά αρχεία

Να επισπεύσει τις διαδικασίες έτσι ώστε να προχωρήσει άμεσα η άρση τηλεφωνικών απορρήτων και να βρεθούν τα ίχνη από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις λοιπές ηλεκτρονικές συσκευές των κατηγορούμενων, αλλά και της Ελένης Τοπαλούδη, ζήτησε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας.

Επίσης, θα ζητήσει να διαταχθεί η διενέργεια πραγματογνωμοσύνης όλων των κατασχεθέντων αρχείων και των διαδικτυακών επικοινωνιών όλων των εφαρμογών που περιέχονται σε φορητούς υπολογιστές της Ελένης Τοπαλούδη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα