Ζάκυνθος: Ποινική δίωξη σε 25 άτομα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακίνηση ναρκωτικών

Ζάκυνθος: Ποινική δίωξη σε 25 άτομα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακίνηση ναρκωτικών
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Eurokinissi

Ο αριθμός των συλληφθέντων από την μεγάλη αστυνομική επιχείρηση ανέβηκε στους 25 και αφού προσήχθησαν στον εισαγγελέα, ζήτησαν και πήραν προθεσμία ώστε να απολογηθούν.

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου διαβιβάστηκε από την Παρασκευή η μεγάλη δικογραφία των συλληφθέντων, από τη Ζάκυνθο αλλά και γειτονικές περιοχές, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακίνησης ναρκωτικών.

Ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στους συλληφθέντες από τη μεγάλη επιχείρηση της διεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος Αττικής, που έλαβε χώρα στη Ζάκυνθο την Παρασκευή και το Σάββατο.

Ο αριθμός των συλληφθέντων ανέβηκε στους 25 και αφού προσήχθησαν στον εισαγγελέα, ζήτησαν και πήραν προθεσμία ώστε να απολογηθούν.

Οι πρώτοι συλληφθέντες θα περάσουν την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ζακύνθου το πρωί της Δευτέρας, ενώ μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των απολογιών και για τους υπόλοιπους συλληφθέντες. Η επιχείρηση εξελίχθηκε υπό άκρα μυστικότητα και οργανώθηκε εξ ολοκλήρου από την Υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος Αττικής, που έστειλε στο νησί κλιμάκιο 60 ατόμων, ενώ καθοριστικό ρόλο στη συλλογή στοιχείων εις βάρος των συλληφθέντων φαίνεται να έπαιξαν παρακολουθήσεις σε τηλεφωνικές συνομιλίες.

Η αποστολή στη Ζάκυνθο φαίνεται πως έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο υπάρχουν εκτιμήσεις ότι η υπόθεση ακόμα δεν έχει κλείσει και ότι αξιοποιούνται πληροφορίες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και άλλων συνεργών του κυκλώματος εκτός Ζακύνθου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα