Ζεφύρι: Προφυλακίστηκε ο 58χρονος για τον βιασμό της 22χρονης

Ζεφύρι: Προφυλακίστηκε ο 58χρονος για τον βιασμό της 22χρονης
Σε κώμα από ναρκωτικά η νεαρή που βρέθηκε βιασμένη στο Ζεφύρι Eurokinissi

Στη φυλακή οδηγήθηκε με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 58χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 22χρονης που βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται την εμπλοκή του. Τι υποστηρίζει.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 58χρονος Ρομά που φέρεται να βίασε την 22χρονη με το τατουάζ. Η κοπέλα είχε βρεθεί σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι.

Με τη σύμφωνη γνωμη εισαγγελέα κι ανακριτή, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη φυλακή. Ενώπιον του τακτικού ανακριτή επιχείρησε να αντικρούσει τα αδικήματα του βιασμού, της κατοχής και της εμπορίας ναρκωτικών καθώς και της μη έκδοσης αστυνομικής ταυτότητας, που του έχουν αποδοθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος υποστηρίζει πως με τη νεαρή κοπέλα γνωρίζονταν φυσιογνωμικά μέχρι την επίμαχη ημέρα. Τότε, είχε βρεθεί στο σπίτι του συνοδεύοντας έναν κοινό γνωστό. Όπως υποστηρίζει, τους κέρασε ποτό στην αυλή του σπιτιού του και μετά από καποια ώρα έμειναν οι δυο τους.

Μάλιστα, φέρεται να ισχυρίζεται πως αν και ήρθαν πιο κοντά, δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή. Αντίθετα, το θύμα λιποθύμησε καθώς είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, και τότε κλήθηκε το ΕΚΑΒ. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, υποστηρίζει πως συνελήφθη για την υπόθεση επειδή έχει και άλλη ανοιχτή δικαστική υπόθεση η οποία επίσης αφορούσε στο αδίκημα του βιασμού. Για αυτή έχει αφεθεί ελευθερος, ενώ εκκρεμεί η δίκη του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα