Ζητούνται πληροφορίες από την Τροχαία για δυστύχημα στην Καισαριανή

ΑΡΓΟΣ-24/7/2016-Καραμπόλα στην οποία ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής επί της παλαιάς εθνικής Άργους-Κορίνθου, στα Φίχτια ,ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.Στο σημείο έσπευσαν  πυροσβεστικά οχήματα, η αστυνομία και δύο ασθενοφόρα που μετέφεραν τους επιβαίνοντες για εξετάσεις στο νοσοκομείο.Μεταξύ  των επιβατών των ΙΧ ήταν και τέσσερα παιδιά.(eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)
ΑΡΓΟΣ-24/7/2016-Καραμπόλα στην οποία ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής επί της παλαιάς εθνικής Άργους-Κορίνθου, στα Φίχτια ,ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα, η αστυνομία και δύο ασθενοφόρα που μετέφεραν τους επιβαίνοντες για εξετάσεις στο νοσοκομείο.Μεταξύ των επιβατών των ΙΧ ήταν και τέσσερα παιδιά.(eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) EUROKINISSI

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Καισαριανής στα τηλέφωνα 210-7292219 και 210-7248665

Την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016, στις 10 το πρωί, επί της οδού Δημ. Καραμολέγκου και ειδικότερα 300 μέτρα προ της γέφυρας Κατεχάκη, με κατεύθυνση από Λ. Κατεχάκη προς οδό Εθνικής Αντιστάσεως, περιοχή Δήμου Καισαριανής, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα με εμπλεκόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη επί του οδοστρώματος, έχοντας ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι για τις συνθήκες τέλεσης του ως άνω ατυχήματος, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Καισαριανής στα τηλέφωνα 210-7292219 και 210-7248665.

SHARE: