ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο κοινωνικός τουρισμός είναι ένα πρόγραμμα επιδότησης διαμονής σε τουριστικά καταλύματα σε όλη την Ελλάδα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Ο κοινωνικός τουρισμός έχει σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε δικαιούχους να κάνουν διακοπές σε τουριστικά καταλύματα εκτός της περιφερειακής ενότητας που ανήκουν.

Σαντορίνη

Κοινωνικός Τουρισμός 2021: Οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων, ωφελουμένων και παρόχων

Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων, ωφελουμένων και παρόχων του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ για το 2021-2022. Πώς γίνεται η διαδικασία συμμετοχής.

Πολίτες αναμένουν να επιβιβαστούν στο καράβι

Κοινωνικός Τουρισμός: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων και παρόχων

Οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων αφορούν 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού. Οι δικαιούχοι και πάροχοι έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία και μόνο ένσταση κατά των αποτελεσμάτων από την Πέμπτη, 15 Ιουλίου.

Ξεκίνησε την Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014 η υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Επιδότησης Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2014-2015. Το Πρόγραμμα αφορά στην επιδότηση διακοπών διάρκειας από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 15.09.2014 έως την 31.08.2015 σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ.
(EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)

ΟΑΕΔ: Συνολικά 20.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού ενεργοποιήθηκαν τον Ιούνιο

Έφτασαν τις 20.000 οι ενεργοποιημένες επιταγές για καταλύματα και πάνω από 11.000 τα voucher για ακτοπλοϊκές μεταφορές που χορηγήθηκαν στα πλαίσια του κοινωνικού τουρισμού από τον ΟΑΕΔ για τον μήνα Ιούνιο

Το νησί της Σαντορίνης

Κοινωνικός τουρισμός 2021: Πώς να υποβάλετε αίτηση

Το φετινό πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού χαρακτηρίζεται από αυξημένες επιδοτήσεις στους δικαιούχους, που φθάνει ακόμα και το 100% σε ορισμένες περιπτώσεις. Mέχρι τις 31/7 μπορούν να ενεργοποιήσουν τις επιταγές τους και οι περίπου 300.000 δικαιούχοι του περσινού προγράμματος. Πώς γίνεται η υποβολή αίτησης.

Παραλία στο Ναύπλιο

Κοινωνικός Τουρισμός: Πότε ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων - Δικαιούχοι και προϋποθέσεις

Ο κοινωνικός τουρισμός φέτος θα συμπεριλαμβάνει 300 χιλιάδες επιταγές, έξι διανυκτερεύσεις, ακτοπλοϊκά εισιτήρια και επιδότηση 20% τον Αύγουστο που υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση.

Κοινωνικός τουρισμός: Στις αρχές της εβδομάδας οι προσωρινοί πίνακες - Τι περιλαμβάνουν και ποια η διάρκεια των επιδοτήσεων

Κοινωνικός τουρισμός: Στις αρχές της εβδομάδας οι προσωρινοί πίνακες - Τι περιλαμβάνουν και ποια η διάρκεια των επιδοτήσεων

Μέχρι την Τετάρτη αναμένονται οι πίνακες των προσωρινών δικαιούχων για τον Κοινωνικό Τουρισμό, σύμφωνα με τον διοικητή του ΟΑΕΔ, Σπύρο Πρωτοψάλτη. Από 1η Αυγούστου μέχρι 31 Ιουλίου του επόμενου έτους η ισχύς της επιδότησης. Ακτοπλοϊκά και από 6-10 διανυκτερεύσεις χωρίς ιδιωτική συμμετοχή.

Άφιξη τουριστών στο αεροδρόμιο

Τουρισμός στην Ελλάδα: Ούτε 25% των περσινών αφίξεων δεν "βλέπουν" οι ταξιδιωτικοί πράκτορες

Δυσοίωνες οι προβλέψεις για τον incoming τουρισμό στην Ελλάδα, που φέτος στηρίζεται στην κίνηση της εγχώριας τουριστικής αγοράς. Ο άχαρος ρόλος των ταξιδιωτικών πρακτορείων και το... αλάτι στην πληγή με τον αποκλεισμό τους από τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού.

Κοινωνικός Τουρισμός

Κοινωνικός Τουρισμός: Παράταση έως τις 7 Ιουλίου για τα τουριστικά καταλύματα

Παράταση, έως τις 7 Ιουλίου, για τις αιτήσεις συμμετοχής των τουριστικών καταλυμάτων και των ακτοπλοϊκών επιχειρήσεων στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ. Λήγει απόψε η υποβολή αιτήσεων δικαιούχων.

http://www.news247.gr/tourismos

Κοινωνικός τουρισμός: Οι αιτήσεις, οι δικαιούχοι και τα ποσά

Ξεκινά από σήμερα το πρωί η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων δικαιούχων για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Επιδότησης Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών, με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού περιόδου 2020-2021.