ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο κοινωνικός τουρισμός είναι ένα πρόγραμμα επιδότησης διαμονής σε τουριστικά καταλύματα σε όλη την Ελλάδα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Ο κοινωνικός τουρισμός έχει σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε δικαιούχους να κάνουν διακοπές σε τουριστικά καταλύματα εκτός της περιφερειακής ενότητας που ανήκουν.

Κοινωνικός τουρισμός συνταξιούχων: Οι πίνακες των παρόχων - Πώς γίνεται η αίτηση

Κοινωνικός τουρισμός συνταξιούχων: Οι πίνακες των παρόχων - Πώς γίνεται η αίτηση

Αναρτήθηκαν οι πίνακες των Παρόχων του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού Συνταξιούχων e-ΕΦΚΑ. Πόσες διανυκτερεύσεις δικαιούνται, τι γίνεται με τις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις.

Πυθαγόρειο της Σάμου

Κοινωνικός Τουρισμός: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων

Αναρτήθηκαν από τη ΔΥΠΑ οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων και παρόχων του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού 2022-2023. Συνεχίζονται οι αιτήσεις παρόχων για συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Διαχείριση οικονομικών

Επιστρεπτέα Προκαταβολή - ΕΝΦΙΑ - Φόροι: Το δίλημμα "πληρωμή εφάπαξ ή δόσεις" και τα μέχρι τώρα στοιχεία

Η υπέρβαση των κρατικών εσόδων τον Ιούνιο, οφείλεται, πέρα από την καλή πορεία του τουρισμού και στην την συνεπή πληρωμή άμεσων φόρων εκ μέρους των φορολογουμένων.

Κρήτη

Κοινωνικός Τουρισμός: Παράταση στην υποβολή αιτήσεων για τους συνταξιούχους

Μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης θα έχουν τη δυνατότητα συνταξιούχοι ελεύθεροι επαγγελματίες του e-ΕΦΚΑ να κάνουν αίτηση στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού.

Το νησί της Σάμου

North Evia-Samos Pass: Ανοίγει η πλατφόρμα για επιδοτούμενες διακοπές σε Σάμο και Β. Εύβοια - Έως 300 ευρώ η επιδότηση

32.000 vouchers με επιδότηση έως 300 ευρώ περιμένουν όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν αυτό το καλοκαίρι στη Σάμο και τη Βόρεια Εύβοια, καθώς ανοίγει η πλατφόρμα "North Evia-Samos Pass". Χωρίς εισοδηματικά κριτήρια. Σε 4 φάσεις η διαδικασία.

Κόσμος επιβιβάζεται σε πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά

Κοινωνικός Τουρισμός 2022: Παρατείνονται μέχρι τις 3 Ιουλίου οι αιτήσεις

Μέχρι την Κυριακή στις 23:59, μπορούν οι πάροχοι τουριστικών καταλυμάτων και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής στο μητρώο παρόχων του προγράμματος.

Κοινωνικός Τουρισμός: Ξεκινούν την Τετάρτη οι αιτήσεις - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Κοινωνικός Τουρισμός: Ξεκινούν την Τετάρτη οι αιτήσεις - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού που αφορά σε 300.000 δικαιούχους. Όσα πρέπει να ξέρετε.

Κοινωνικός Τουρισμός

Μέχρι το τέλος Ιουλίου ισχύουν οι επιταγές κοινωνικού τουρισμού 2021-22

Στο πλαίσιο των μέτρων στήριξης των πυρόπληκτων περιοχών, η μέγιστη διάρκεια διανυκτερεύσεων στους Δήμους Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης- Αγίας Άννας Ευβοίας είναι 12 βράδια.

Σκηνή

Λογαριασμός Αγροτικής Εστίας 2022: Έμφαση στον κοινωνικό τουρισμό και τις παιδικές κατασκηνώσεις

Η Αγροτική Εστία προγραμματίζει σειρά κοινωνικών προγραμμάτων που στόχο έχουν να ενισχύσουν οικονομικά και να ψυχαγωγήσουν τους ανθρώπους της υπαίθρου. 

Μητσοτάκης:Το καλοκαίρι του 2022 θα είναι εξαιρετικά προσοδοφόρο για επιχειρηματίες και εργαζομένους

Μητσοτάκης:Το καλοκαίρι του 2022 θα είναι εξαιρετικά προσοδοφόρο για επιχειρηματίες και εργαζομένους

Το υπουργείο Τουρισμού επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος μίλησε για "ενθαρρυντικούς δείκτες" αναφορικά με τη φετινή χρονιά. Προανήγγειλε τη διεύρυνση των προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού.

Εικόνα από την Αιδηψό

ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ: Διπλασιασμός διανυκτερεύσεων για την περιφερειακή ενότητα Ευβοίας

Ο ΟΠΕΚΑ διπλασιάζει τον αριθμό των διανυκτερεύσεων από πέντε σε δέκα για τους δικαιούχους κοινωνικού και ιαματικού τουρισμού ΛΑΕ-ΟΠΕΚΑ έτους 2021 που θα επιλέξουν την περιφερειακή ενότητα Ευβοίας.

Σαντορίνη

Κοινωνικός Τουρισμός 2021: Οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων, ωφελουμένων και παρόχων

Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων, ωφελουμένων και παρόχων του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ για το 2021-2022. Πώς γίνεται η διαδικασία συμμετοχής.

Πολίτες αναμένουν να επιβιβαστούν στο καράβι

Κοινωνικός Τουρισμός: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων και παρόχων

Οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων αφορούν 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού. Οι δικαιούχοι και πάροχοι έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία και μόνο ένσταση κατά των αποτελεσμάτων από την Πέμπτη, 15 Ιουλίου.

Στιγμιότυπο από τη Μύκονο

Τουρισμός για όλους: Παρατείνεται η υποβολή των αιτήσεων

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει από το κοινό για το πρόγραμμα "Τουρισμός για όλους" που ωφελεί περίπου 600.000 πολίτες. Μέχρι πότε θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση.

ΟΑΕΔ

ΟΑΕΔ: Συνολικά 20.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού ενεργοποιήθηκαν τον Ιούνιο

Έφτασαν τις 20.000 οι ενεργοποιημένες επιταγές για καταλύματα και πάνω από 11.000 τα voucher για ακτοπλοϊκές μεταφορές που χορηγήθηκαν στα πλαίσια του κοινωνικού τουρισμού από τον ΟΑΕΔ για τον μήνα Ιούνιο

Το νησί της Σαντορίνης

Κοινωνικός τουρισμός 2021: Πώς να υποβάλετε αίτηση

Το φετινό πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού χαρακτηρίζεται από αυξημένες επιδοτήσεις στους δικαιούχους, που φθάνει ακόμα και το 100% σε ορισμένες περιπτώσεις. Mέχρι τις 31/7 μπορούν να ενεργοποιήσουν τις επιταγές τους και οι περίπου 300.000 δικαιούχοι του περσινού προγράμματος. Πώς γίνεται η υποβολή αίτησης.

Παραλία στο Ναύπλιο

Κοινωνικός Τουρισμός: Πότε ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων - Δικαιούχοι και προϋποθέσεις

Ο κοινωνικός τουρισμός φέτος θα συμπεριλαμβάνει 300 χιλιάδες επιταγές, έξι διανυκτερεύσεις, ακτοπλοϊκά εισιτήρια και επιδότηση 20% τον Αύγουστο που υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση.

Κοινωνικός τουρισμός: Στις αρχές της εβδομάδας οι προσωρινοί πίνακες - Τι περιλαμβάνουν και ποια η διάρκεια των επιδοτήσεων

Κοινωνικός τουρισμός: Στις αρχές της εβδομάδας οι προσωρινοί πίνακες - Τι περιλαμβάνουν και ποια η διάρκεια των επιδοτήσεων

Μέχρι την Τετάρτη αναμένονται οι πίνακες των προσωρινών δικαιούχων για τον Κοινωνικό Τουρισμό, σύμφωνα με τον διοικητή του ΟΑΕΔ, Σπύρο Πρωτοψάλτη. Από 1η Αυγούστου μέχρι 31 Ιουλίου του επόμενου έτους η ισχύς της επιδότησης. Ακτοπλοϊκά και από 6-10 διανυκτερεύσεις χωρίς ιδιωτική συμμετοχή.