79χρονος κληρικός μένει άστεγος για χάρη του έρωτά του

79χρονος κληρικός μένει άστεγος για χάρη του έρωτά του
© BPM MEDIA

Πούλησε το σπίτι του για να αγοράσει διαμέρισμά στον 24χρονο σύζυγό του

Τον έρωτα στο πρόσωπο ενός κατά 54 χρόνια μικρότερου του μοντέλου από τη Ρουμανία βρήκε ένας 79χρονος εφημέριος από το Κεντ της Βρετανίας.

Ο κληρικός Philip Clements, ο οποίος δήλωσε ότι για πολλά χρόνια καταπιεζόταν και δεν αποδεχόταν τη σεξουαλικότητά του, γνώρισε πριν από τρία χρόνια μέσω διαδικτύου τον ρουμανικής καταγωγής Florin Marin. Τον ερωτεύτηκε και τον περασμένο Απρίλιο παντρεύτηκαν.

Ο 79χρονος αποφάσισε σύντομα να πουλήσει το σπίτι του στη βρετανική πόλη Sandwich και με τα χρήματα που εξασφάλισε αγόρασε ένα διαμέρισμα αξίας περίπου 112.000 ευρώ στο Βουκουρέστι, το οποίο και έγραψε στον νεαρό σύζυγό του, καθώς ήθελε να τον έχει εξασφαλίσει σε περίπτωση που τύχει κάτι δυσάρεστο.

Λίγες μόλις ημέρες αφότου οι δυο τους μετακόμισαν στη Ρουμανία, είχαν ένα μεγάλο καυγά και αποφάσισαν να χωρίσουν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αιτία του καυγά αποτέλεσε το γεγονός ότι ο 79χρονος αισθανόταν απομονωμένος στο Βουκουρέστι καθώς δεν μιλούσε ρουμανικά ούτε είχε φίλους ή γνωστούς.

"Ο Florin περνούσε πολύ χρόνο έξω (από το σπίτι). Συνήθιζε να πηγαίνει για ύπνο πολύ αργά, μερικές φορές στις 5 το πρωί, καθώς νωρίτερα διασκέδαζε σε νυχτερινά κέντρα ή έβλεπε ταινίες. Δε με άφηνε να πηγαίνω μαζί του στα κέντρα διασκέδασης. Είπε δεν είναι για ηλικιωμένους. Η καρδιά μου δεν το δεχόταν αλλά  του είχα εμπιστοσύνη" εξομολογήθηκε στην Daily Mail ο Βρετανός εφημέριος.

Ο κ. Clements αναγκάστηκε να επιστρέψει στη Βρετανία και επαφίεται σε προσωπικούς του φίλους για στέγη και φαγητό, καθώς μετά την πώληση του ακινήτου του δεν έχει αρκετά χρήματα για να συντηρήσει ένα σπίτι.

"Ένιωσα ότι (ο Florin) είναι παράλογος. Έχω και εγώ κάποια ευθύνη σε αυτό, αλλά αποφάσισα ότι δεν υπήρχε μέλλον. Έφυγα (από το Βουκουρέστι) πολύ δυστυχισμένος. Οι φίλοι μου στη Βρετανία μου είπαν ότι έπρεπε να τον αφήσω, αλλά έφυγα με μια πολύ βαριά καρδιά. Ήρθε μαζί μου στο αεροδρόμιο. Τα έχασα όλα πραγματικά" κατέληξε ο Clements.

SHARE:

24Media Network