Αδιανόητο: Βρήκαν παιδί 1,5 έτους σε κλουβί - Δίπλα σε φίδια και ποντίκια

Το παιδί στο κλουβί
Το παιδί στο κλουβί HENRY COUNTY SHERIFF'S

Η αστυνομία έσπευσε σε σπίτι στο Τενεσί μετά από καταγγελία για κακοποίηση ζώων και βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Μπροστά σε μια αδιανόητη κατάσταση βρέθηκαν αστυνομικοί στο Τενεσί των ΗΠΑ, μετά από κλήση που δέχτηκαν για περιστατικό κακοποίησης ζώων.

Οι αρχές έσπευσαν στο σπίτι, το οποίο αφορούσε η καταγγελία, και αντίκρισαν ένα αποτρόπαιο θέαμα. Ένα αγοράκι 18 μηνών ήταν κλεισμένο σε ένα κλουβί σκύλου, την ώρα που δίπλα κυκλοφορούσαν ποντίκια και φίδια, συμπεριλαμβανομένου ενός βόα σφιγκτήρα μήκους 3 μέτρων, σύμφωνα με το Fox 17 Nashville.

Το παιδί κλεισμένο στο κλουβί
Το παιδί κλεισμένο στο κλουβί HENRY COUNTY SHERIFF'S OFFICE

Όπως δήλωσε ο αρμόδιος σερίφης το παιδάκι ζούσε για καιρό στο κλουβί, το οποίο ήταν στο καθιστικό του σπιτιού και ήταν γεμάτο έντομα και μύριζε ούρα. Συνολικά στην οικία υπήρχαν περισσότερα από 600 ζώα ενώ βρέθηκαν επίσης ναρκωτικά και όπλα.

Οι τρεις συλληφθέντες
Οι τρεις συλληφθέντες HENRY COUNTY SHERIFF'S OFFICE

Η πρόνοια ανέλαβε το παιδάκι ενώ οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τριών ατόμων, της 42χρονης μητέρας, του 46χρονου πατριού και του 82χρονου πατέρα του πατριού. Μάλιστα ο πατριός, μετά τη σύλληψή του, φάνηκε να ανησυχεί περισσότερο για το μέλλον των ζώων του και όχι του παιδιού...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ
SHARE:

24Media Network