Δολοφονία διάσημης σεξολόγου: Την πέταξε από το μπαλκόνι του σπιτιού της

Δολοφονία διάσημης σεξολόγου: Την πέταξε από το μπαλκόνι του σπιτιού της
Instagram

Διάσημη σεξολόγος και πρώην μοντέλο του Playboy βρέθηκε νεκρή στον κήπο του σπιτιού της. Οι Αρχές συνέλαβαν και ανακρίνουν τον πρώην σύντροφό της.

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στο Χόλιγουντ έπειτα από την άγρια δολοφονία διάσημης σεξολόγου αλλά και πρώην μοντέλο του Playboy, Έιμι Χάργουικ, όπως όλα δείχνουν από την πρώην εραστή της.

Όπως αναφέρει το CNN.com, η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στον κήπο έξω από το σπίτι της στο Χόλιγουν.

Σύμφωνα με την εξέταση του ιατροδικαστή, τα τραύματά της δείχνουν πως κάποιος την έσπρωξε από το μπαλκόνι του σπιτιού της, το οποίο βρίσκεται στον τρίτο όροφο. Ακόμα, στο δωμάτιό της βρέθηκαν στοιχεία που αποδεικνύουν πάλη, ενώ βίντεο δείχνει κάποιον άνδρα να μπαίνει στο σπίτι και να βγαίνει μετά τον φόνο.

Μάρτυρες αναφέρουν πως άκουσαν φριχτά γυναικεία ουρλιαχτά τη νύχτα δολοφονίας της Έιμι.

Οι Αρχές συνέλαβαν και ανακρίνουν τον πρώην σύντροφό της 38χρονης σεξολόγου, τον 41χρονο Γκάρεθ Πέρσχαιουζ.

Η Έιμι Χάργουικ είχε ποζάρει για το περιοδικό «Playboy». Στη συνέχεια έγινε σεξολόγος κι έγραψε βιβλίο για το σεξ, υπό τον τίτλο:«Η Βίβλος του έρωτα για τις γυναίκες».

Η γυναίκα υπήρξε αρραβωνιαστικιά του ηθοποιού, Ντρου Κάρεϊ, με τον οποίο χώρισε το 2018. Ο ίδιος έκανε δημοσίευση στο Twitter γράφοντας “πόσο τυχερός είναι πως η Έιμι υπήρξε μέρος της ζωής του”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα