Αίγυπτος: Ανταλλαγή πυρών αστυνομικών – μελών “τρομοκρατικής οργάνωσης” στο Κάιρο

Αίγυπτος: Ανταλλαγή πυρών αστυνομικών – μελών “τρομοκρατικής οργάνωσης” στο Κάιρο
Αίγυπτος

Δυνάμεις ασφαλείας αντάλλαξαν πυρά με τρομοκρατική οργάνωση στο Κάιρο, με έναν Αιγύπτιο αστυνομικό να χάνει τη ζωή του. Δείτε σχετικά video.

Αιγυπτιακές δυνάμεις ασφαλείας αντάλλαξαν πυρά με μια “τρομοκρατική οργάνωση” κοντά στο κέντρο του Καΐρου, όπως μετέδωσε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης η κρατική τηλεόραση της Αιγύπτου.

Η ανταλλαγή πυρών έγινε στην συνοικία Aλ Αμιγίρα, ενώ ζητήθηκε από τους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μέλη του ISIS, ενώ παράλληλα αναφέρουν ότι οι περισσότεροι εξ αυτών που ήταν εντός του κτιρίου είναι νεκροί, αφού αρχικά αρνήθηκαν να παραδοθούν όπως διέταξαν οι Αρχές.

Από την ανταλλαγή των πυρών σκοτώθηκε ένας Αιγύπτιος αστυνομικός.

Δύο ιδιωτικά τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν οπτικοακουστικό υλικό που ανέφεραν ότι ήταν από το συμβάν. Το Reuters δεν μπόρεσε άμεσα να εξακριβώσει τη γνησιότητα του βίντεο. Τα τηλεοπτικά δίκτυα και δύο πηγές ασφαλείας, που μίλησαν υπό τον όρο να μην κατονομαστούν, τόνισαν ότι οι ένοπλοι σκοτώθηκαν.

“Οι αρχικές έρευνες δείχνουν ότι οι ύποπτοι σχεδιάζαν να εξαπολύσουν τρομοκρατικές ενέργειες”, δήλωσε μια από τις πηγές. Εκρηκτικά και όπλα βρέθηκαν στην κατοχή των υπόπτων, πρόσθεσε η πηγή ασφαλείας.

Δείτε τα video παρακάτω:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα