Ακυρώσεις πτήσεων σε Αθήνα και Ρόδο λόγω επίθεσης του Ιράν στο Ισραήλ

Διαβάζεται σε 1'
Ακυρώσεις πτήσεων λόγω της επίθεσης του Ιράν στο Ισραήλ
Ακυρώσεις πτήσεων λόγω της επίθεσης του Ιράν στο Ισραήλ AP

Οι αεροπορικές εταιρείες ακυρώνουν πτήσεις και αλλάζουν δρομολόγιο αφότου το Ιράν εκτόξευσε δεκάδες drones και πυραύλους στο Ισραήλ.

Αεροπορικές εταιρείες ακύρωσαν πτήσεις στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ Ben Gurion, ενώ πολλές εκτράπηκαν και παρέχουν περαιτέρω ενημερώσεις στον απόηχο της ιρανικής επίθεσης με drones και πυραύλους κατά του Ισραήλ.

Τα διεθνή αεροδρόμια Ιμάμ Χομεϊνί και Μεχραμπάντ της Τεχεράνης, όπως και αεροδρόμια σε πολλές άλλες ιρανικές πόλεις ακύρωσαν τις εσωτερικές τους πτήσεις έως το πρωί της Δευτέρας, μετέδωσαν σήμερα τα ιρανικά πρακτορεία ειδήσεων ISNA και Mehr, καθώς ο δυτικός εναέριος χώρος του Ιράν παραμένει κλειστός για πτήσεις.

Ο ισραηλινός αερομεταφορέας El Al ακύρωσε 17 πτήσεις χθες και σήμερα προς Αθήνα, Παρίσι, Ρώμη, Βαρκελώνη, Μιλάνο, Βουκουρέστι, Σόφια, Ντουμπάι και Μόσχα

Πτήσεις ακύρωσε προς Τελ Αβίβ η Aegean Airlines, προς Αθήνα από Τελ Αβίβ η Wizz Air και προς Ρόδο η Arkia Israel Airlines.

Πολλά κράτη στην περιοχή όπως η Αίγυπτος, η Ιορδανία, το Ιράκ και η Συρία αναγκάστηκαν να κλείσουν χθες τον εναέριο χώρο στην πολιτική κυκλοφορία.

Η αεροπορική εταιρία Emirates Airlines ανακοίνωσε την ακύρωση μερικών πτήσεών της, αλλά και την τροποποίηση της πορείας άλλων πτήσεων, όπως δήλωσε σήμερα ένας εκπρόσωπος της, στον απόηχο της ιρανικής επίθεσης κατά του Ισραήλ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα