Αναζητείται 33χρονος που έγλειφε κουδούνι σπιτιού επί τρεις ώρες

Αναζητείται 33χρονος που έγλειφε κουδούνι σπιτιού επί τρεις ώρες

Ένας άντρας στις ΗΠΑ πέρασε τρεις ολόκληρες ώρες γλείφοντας το κουδούνι ενός σπιτιού, τη στιγμή που η οικογένεια κοιμόταν μέσα στο σπίτι.

Το περίεργο περιστατικό συνέβη στην Καλιφόρνια το πρωί του Σαββάτου και τα πεντακάθαρα πλάνα από τις κάμερες δείχνουν έναν άντρα να ακουμπά το κεφάλι του επάνω στο θυροτηλέφωνο και να το… γλείφει από διάφορες γωνίες.

Ο 33χρονος Roberto Daniel Arroyo, που απεικονίζεται στις κάμερες ασφαλείας να γλείφει με πάθος το κουδούνι, αναζητείται από τις αρχές, εφόσον έχει ταυτοποιηθεί, αλλά δεν έχει ακόμη συλληφθεί.

Ο άντρας συνέχισε να το κάνει αυτό επί τρεις ώρες. Το ανδρόγυνο έλειπε από το σπίτι, ωστόσο, τα παιδιά της οικογένειας βρίσκονταν εντός της οικίας και κοιμούνταν.

Η οικογένειας, που είχε εγκαταστήσει τις κάμερες περίπου ένα μήνα πριν, και ειδοποιήθηκε για την “περίεργη κίνηση” περίπου στις 5πμ. Τότε εξέτασαν το υλικό και είδαν τις ασυνήθιστες εικόνες.

Η οικογένεια τότε ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία τον αναζητεί για να τον συλλάβει, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο 33χρονος, όταν τελείωσε με το κουδούνι, ούρησε στον κήπο της οικογένειας και συνέχισε την περιπλάνησή του στη γειτονιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα