Andrew Tate: Ο μισογύνης influencer ισχυρίζεται ότι είναι “μια δύναμη του καλού”

Andrew Tate: Ο μισογύνης influencer ισχυρίζεται ότι είναι “μια δύναμη του καλού”
Andrew Tate AP Photo/Vadim Ghirda

Προκλητικός εμφανίστηκε ο Andrew Tate και στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποφυλάκισή του, αφού χαρακτήρισε τον εαυτό του ως "δύναμη του καλού" και γι' αυτό επικοινωνεί τις επικίνδυνες απόψεις του.

Δύο μήνες χρειάστηκαν στον Andrew Tate για να μιλήσει πρώτη φορά μετά την αποφυλάκισή του από τη ρουμανική φυλακή, μετά τη σύλληψή του για συμμετοχή σε οργανωμένο έγκλημα και trafficking.

Ο μισογύνης influencer έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν με τις επικίνδυνες απόψεις του και, παρά την κράτησή του στις φυλακές και τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, ο ίδιος παραμένει πιστός σε αυτές.

Σε συνέντευξή του στο BBC, ο Tate εμφανίστηκε εκ νέου “βέβαιος” για την αθωότητά του και οριακά επιθετικός όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση.

“Γνωρίζω την υπόθεση καλύτερα από εσάς, την ξέρω καλά και εσείς όχι, έχω δει όλους τους ποινικούς φακέλους και τα στοιχεία εναντίον μου και εσείς όχι, γνωρίζω την αλήθεια για το τι συνέβη και εσείς όχι”, δήλωσε χαρακτηριστικά στη δημοσιογράφο Lucy Williamson.

“Και σας λέω με βεβαιότητα, δεν έχω βλάψει ποτέ κανέναν, η υπόθεση που έχει τεθεί εναντίον μου είναι εντελώς κατασκευασμένη και ότι δεν πρόκειται ποτέ να βρεθώ ένοχος για τίποτα”, πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε για τους ισχυρισμούς ότι οι απόψεις του για τις γυναίκες τροφοδοτούν τον μισογυνισμό στην κοινωνία, ο πρώην kickboxer ισχυρίστηκε -το απίθανο- ότι είναι μια “δύναμη για το καλό στον κόσμο” και μια “θετική επιρροή”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα