Andrew Tate: Ο μισογύνης influencer καταγγέλλει έλλειψη δικαιοσύνης στη Ρουμανία - Η ανάρτηση μέσα από τη φυλακή

Ο Andrew Tate
Ο Andrew Tate AP

Παραμένουν υπό κράτηση ο μισογύνης influencer Andrew Tate και ο αδερφός του Tristan αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για σωματεμπορία και βιασμό. Οι εμπρηστικές αναρτήσεις μέσα από τη φυλακή και η "έλλειψη δικαιοσύνης" στη Ρουμανία που καταγγέλλει ο ίδιος.

Στη Διεύθυνση Διερεύνησης Οργανωμένου Εγκλήματος και Τρομοκρατίας (DIICOT) στο Βουκουρέστι μεταφέρθηκαν σήμερα, Τετάρτη ο ακροδεξιός και μισογύνης influencer Andrew Tate και ο αδερφός του Tristan, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για σωματεμπορία και βιασμό.

Έχοντας κάνει μία σειρά από αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, όπου μεταξύ άλλων περιγράφει τις συνθήκες κράτησής του, ο Tate απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφου καθώς έφτασε στα γραφεία, δήλωσε ότι "ο φάκελος της υπόθεσης είναι εντελώς άδειος" και πως "δεν υπάρχει δικαιοσύνη στη Ρουμανία".

ADVERTISING
Ο Andrew Tate
Ο Andrew Tate AP

"Ξέρουν ότι δεν έχουμε κάνει τίποτα κακό", δήλωσε επίσης και αρνήθηκε ότι έβλαψε ποτέ γυναίκες.

Ο 34χρονος αδερφός του Tristan Tate, ακούστηκε να λέει με τη σειρά του: "Για τα χρήματά μου. Γι' αυτό είμαι στη φυλακή. Έχω χρήματα που προσπαθούν να κλέψουν."

Οι Ρουμάνοι εισαγγελείς, σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναζητούν αποδεικτικά στοιχεία στα κινητά τηλέφωνα και τους φορητούς υπολογιστές του Andrew Tate στο πλαίσιο της έρευνας, δήλωσε η εκπρόσωπος της DIICOT, Ραμόνα Μπόλα.

Ο Andrew Tate
Ο Andrew Tate AP


Η δήλωση αυτή του Tate έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες αναρτήσεις που έχει πραγματοποιήσει μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, όπου μεταξύ άλλων γράφει: "Προσπαθούν να με ‘'λυγίσουν'. Με πέταξαν μέσα σε ένα κελί χωρίς φως. Οι κατσαρίδες, οι ψείρες και οι κοριοί είναι οι μόνοι μου φίλοι τη νύχτα. Όταν οι φρουροί με μεταφέρουν από και προς την αίθουσα του δικαστηρίου, παραμένω απόλυτα ήρεμος. Ο απόλυτος σεβασμός μου προς όλους γύρω μου είναι η πράξη της απόλυτης εξέγερσής μου. Δεν μπορούν να με λυγίσουν. Οι φρουροί μου γνωρίζουν ότι είμαι αθώος. Ξέρουν ότι είναι άδικο. Βλέπουν ότι δεν θα λυγίσω ποτέ και σέβονται την αποφασιστικότητά μου. Σας παρακαλώ να είστε μαζί μου ανά πάσα στιγμή. Αυτός είναι ο δρόμος του Wudan".

"Η υπόθεσή μου είναι μια πολιτική επιχείρηση που έχει σχεδιαστεί για να υποβαθμίσει την επιρροή μου. Σε όλη την ιστορία, η άδικη φυλάκιση έχει χρησιμοποιηθεί για να φιμώσει τους ανθρώπους που ενδυναμώνουν. Το παιχνίδι δεν έχει αλλάξει", έγραψε σε άλλη ανάρτησή του.

"Δεν υπάρχει φως χωρίς σκοτάδι", σχολίασε σε άλλο tweet.

Σημειώνεται ότι ο Influencer Andrew Tate και ο αδελφός του Tristan θα παραμείνουν υπό κράτηση έως τις 27 Φεβρουαρίου, καθώς οι αρχές ισχυρίζονται ότι τα αδέρφια ήταν μέλη μιας οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που εκμεταλλευόταν γυναίκες αναγκάζοντάς τες να δημιουργούν πορνογραφικό περιεχόμενο. Ωστόσο, δεν έχουν απαγγελθεί ακόμη κατηγορίες σε βάρος των αδελφών.

Ο πρώην kickboxer έχει εκατομμύρια διαδικτυακούς οπαδούς - παρά το γεγονός ότι έχει απαγορευτεί από ιστότοπους όπως το TikTok, το Instagram, το Facebook και το YouTube για μισογύνικα σχόλια.

Μετακόμισε στο Βουκουρέστι πριν από πέντε χρόνια και συνελήφθη τον περασμένο μήνα μετά από έφοδο στο σπίτι του.

Οι δικηγόροι των αδελφών Tate υποστήριξαν ότι οι εισαγγελείς δεν είχαν παρουσιάσει νέα στοιχεία στην αίτησή τους για παράταση της περιόδου κράτησης και είχαν δηλώσει πριν από την τελευταία ακροαματική διαδικασία ότι ήταν "αισιόδοξοι" ότι θα απορριφθεί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

SHARE:

24Media Network