Φρίκη: Πήγε τα οστά των γονιών του για να πάρει μοτοσυκλέτα

Φρίκη: Πήγε τα οστά των γονιών του για να πάρει μοτοσυκλέτα
Νεκροταφείο 123rf

Ο άνδρας ξέθαψε τους γονείς και θείο του προκειμένου να πάρει τα κόκαλά τους και να τα δώσει σε επιχειρηματία, ο οποίος του είχε υποσχεθεί μετρητά και μια μηχανή.

Ένα απίστευτο περιστατικό από την Μοζαμβίκη κάνει τον γύρο του κόσμου, με έναν άνδρα να καταλήγει με χειροπέδες καθώς ξέθαψε τους γονείς του και έναν θείο του προκειμένου να ανταλλάξει τα οστά τους με μια μοτοσυκλέτα.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο άνδρας ξέθαψε τις σορούς νυχτερινές ώρες, στην βόρεια επαρχία της Ναμπούλα. Νωρίτερα, ένας επιχειρηματίας του είχε υποσχεθεί ότι θα του έδινε μια μοτοσυκλέτα και 300 δολάρια μετρητά.

“Το αφεντικό μου μού είπε να ψάξω για οστά ανθρώπων που πέθαναν χωρίς να αρρωστήσουν. Σε αντάλλαγμα, θα μου έδινε μια μοτοσυκλέτα. Πήγα στο νεκροταφείο, ξέθαψα τα οστά από τους τάφους του πατέρα μου, της μητέρας μου και του θείου μου”, είπε ο δράστης στο BBC.

Ο άνδρας μετέβη σε άλλη περιοχή για να συναντήσει τον επιχειρηματία, ο οποίος ασχολείται με την εξόρυξη ορυκτών, αλλά τελικά δεν ειδώθηκαν.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι πρόκειται για το πέμπτο παρόμοιο περιστατικό στην περιοχή φέτος, με τους περισσότερους να εκτιμούν ότι συνδέονται με μαγεία.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version