Η αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας καταδικάζει τις δηλώσεις Τραμπ περί πιθανής στρατιωτικής επέμβασης

Η αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας καταδικάζει τις δηλώσεις Τραμπ περί πιθανής στρατιωτικής επέμβασης
Η αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας Ντέλσι Ροντρίγκες AP

"Ο λαός της Βενεζουέλας θα περιφρουρήσει τα σύνορά μας και δεν θα επιτρέψει καμία παρέμβαση από το εξωτερικό, ασχέτως από πού θα προέρχεται" υπογράμμισε η Ντέλσι Ροντρίγκες.

Η Βενεζουέλα απορρίπτει και καταδικάζει τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, που είπε ότι η αποστολή στρατευμάτων στη Βενεζουέλα αποτελεί «μια επιλογή», δήλωσε την Κυριακή η αντιπρόεδρος της χώρας Ντέλσι Ροντρίγκες.

«Καταδικάζουμε και δεν αποδεχόμαστε αυτές τις δηλώσεις από τον Αμερικανό πρόεδρο. Ο λαός της Βενεζουέλας θα περιφρουρήσει τα σύνορά μας και δεν θα επιτρέψει καμία παρέμβαση από το εξωτερικό, ασχέτως από πού θα προέρχεται» επισήμανε η αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου.

Σύμφωνα με την ίδια, η κυβέρνηση της Βενεζουέλας είναι πρόθυμη να ακούσει τη γνώμη των πολιτών της χώρας στο θέμα της διεξαγωγής πρόωρων βουλευτικών εκλογών.

«Προκειμένου να σας απαντήσω στην ερώτησή σας εάν θα διεξαχθούν ή όχι εκλογές, μπορούμε να διαβουλευτούμε με τον λαό μέσω του μηχανισμού που αναπτύχθηκε από τη Συντακτική Συνέλευση… Φυσικά, τασσόμαστε υπέρ της επίλυσης όλων των προβλημάτων με ειρηνικό τρόπο, μέσω του διαλόγου και της διευθέτησης των θεμάτων σε εκλογικό επίπεδο» είπε σε δημοσιογράφους η Ροντρίγκες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα