Απίστευτο: 12χρονος οδηγούσε επί 14 ώρες. Τον σταμάτησαν λόγω προφυλακτήρα

Απίστευτο: 12χρονος οδηγούσε επί 14 ώρες. Τον σταμάτησαν λόγω προφυλακτήρα

Το παιδί σκόπευε να διασχίσει οδηγώντας την Αυστραλία. Ο σπασμένος προφυλακτήρας του αυτοκινήτου του όμως τον "πρόδωσε", αφότου είχε διανύσει 1.000 χιλιόμετρα

Να διασχίσει την Αυστραλία με αυτοκίνητο, επιχείρησε ένα 12χρονο αγόρι, το οποίο συνελήφθη από την αστυνομία αφότου είχε διανύσει περισσότερα από 1.000 χλμ., οδηγώντας για περίπου 14 ώρες! Το πρόδωσε ο σπασμένος προφυλακτήρας του οχήματός του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των αρχών την Κυριακή, ο 12χρονος σκόπευε να ταξιδέψει περίπου 4.000 χιλιόμετρα, από το χωριό Κένταλ στην ανατολική Αυστραλία ως το Περθ, στα δυτικά.

ADVERTISING

Η αστυνομία τον σταμάτησε στην πόλη Μπρόκεν Χιλ, περίπου 14 ώρες μακριά από το σημείο που ξεκίνησε καθώς είχε σπασμένο προφυλακτήρα, που σερνόταν στον δρόμο. Τότε διαπιστώθηκε ότι στο τιμόνι του αυτοκινήτου βρισκόταν ένα παιδί.

Η διαδρομή από το Κένταλ μέχρι το Περθ με αυτοκίνητο μπορεί να διαρκέσει περισσότερες από 40 ώρες, καθώς οι οδηγοί  διασχίζουν ολόκληρη τη χώρα περνώντας μέσα από ερήμους με εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες.

Η Αυστραλία είναι η έκτη μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο με έκταση περίπου 50% μεγαλύτερη από την Ευρώπη.

Πηγή: France24

SHARE:

24Media Network