Απίστευτο: Έκλεισε το παιδί του στο πορτμπαγκάζ για να μεταφέρει ένα έπιπλο

Απίστευτο: Έκλεισε το παιδί του στο πορτμπαγκάζ για να μεταφέρει ένα έπιπλο

Οι γερμανικές αρχές αναγκάστηκαν να εκδώσουν επίσημη οδηγία προς τους οδηγούς με αφορμή την πρωτοβουλία ενός ανεύθυνου πατέρα να οδηγεί έχοντας κλείσει το παιδί του στο πορτμπαγκάζ

Η αστυνομία του Βερολίνου εξέδωσε προειδοποίηση, όταν ήρθε αντιμέτωπη με μία πρωτόγνωρη λύση που επινόησε 47χρονος για να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του έπιπλα, που είχε αγοράσει από γνωστό πολυκατάστημα.

Οι αστυνομικοί εξεπλάγησαν όταν παρατήρησαν ένα χέρι να προεξέχει από τον χώρο των αποσκευών του αυτοκινήτου.

Ο 47χρονος αγόρασε μία ντουλάπα και διαπίστωσε ότι το έπιπλο ήταν πολύ μεγάλο για να χωρέσει στο αυτοκίνητό του, ένα Opel Zafira. Προσπαθώντας να βρει λύση ζήτησε από τον γιο του να συρθεί στο πορτμπαγκάζ, να τοποθετήσει τη ντουλάπα ανάμεσα στα πόδια και ταυτόχρονα να κρατά την πόρτα του χώρου αποσκευών κάτω με το χέρι του.

ADVERTISING

Οι αστυνομικοί που έλεγχαν την ταχύτητα των διερχόμενων οχημάτων από το περιπολικό τους παρατήρησαν ένα μικρό χέρι να βγαίνει από τον χώρο των αποσκευών στην οθόνη τους. Έκπληκτοι σταμάτησαν το όχημα για έλεγχο και βρήκαν πίσω το 15χρονο αγόρι.

Όταν είπαν στον πατέρα ότι συμπεριφέρθηκε ανεύθυνα, εκείνος δεν απολογήθηκε, αλλά απάντησε: «Σωστό είναι κι έτσι».

Το αστυνομικό τμήμα του Βερολίνου αποφασισμένο να διαδώσει το μήνυμά του δημοσίευσε την ιστορία στο Facebook και στο Twitter με το hashtag #gehtnicht -- (δεν είναι σωστό).

«Πρέπει να σκεφτείτε τι συνέπειες θα μπορούσε να έχει σε περίπτωση αιφνίδιου φρεναρίσματος» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στην εφημερίδα Die Welt. «Είναι ανεύθυνο».

Φυσικά τα σχόλια στο Facebook είναι πάρα πολλά, άλλα με δόση χιούμορ και άλλα αγανάκτησης.

«Πώς μπορεί κάποιος να θέσει το παιδί του σε τόσο μεγάλο κίνδυνο;» έγραψε ένας χρήστης.

Στον οδηγό επιβλήθηκε πρόστιμο - 60 ευρώ επειδή ο γιος του βρέθηκε στον χώρο των αποσκευών και χωρίς ζώνη ασφαλείας, πρόστιμο 35 ευρώ επειδή δεν είχε τοποθετήσει σωστά στο όχημα τα είδη που είχε αγοράσει - και έλαβε έναν πόντο ποινής στο δίπλωμα οδήγησης.

SHARE:

24Media Network