Απίστευτο: Έβαλαν χάπι έκστασης σε μπέργκερ που θα έτρωγε 4χρονος

Απίστευτο: Έβαλαν χάπι έκστασης σε μπέργκερ που θα έτρωγε 4χρονος
Pixabay

Τρεις υπάλληλοι που δούλευαν σε ταχυφαγείο στο Τέξας συνελήφθησαν, όταν χάπι έκστασης βρέθηκε μέσα σε μπέργκερ ενός 4χρονου παιδιού.

Το περιστατικό συνέβη στο Taylor του Τέξας και η αστυνομία συνέλαβε την διευθύντρια, Tanisha Dancer, 30 ετών, και τους υπαλλήλους Jonathan Roberson, 35 ετών, και τον Jose Molina, 22 ετών, μετά το συμβάν στο ταχυφαγείο με το όνομα Sonic Drive-In.

Το χάπι ανακαλύφθηκε από ένα κορίτσι ηλικίας 11 ετών, όταν “άνοιξε” το μπέργκερ του 4χρονου αδελφού της κατά την έξοδό τους από το ταχυφαγείο. Ευτυχώς, ούτε το αγόρι ούτε το κορίτσι πρόλαβαν να καταναλώσουν το μπέργκερ.

Οι γονείς του αγοριού επισκέφθηκαν αμέσως το αστυνομικό τμήμα του Taylor και παρέδωσαν το φαγητό, ενώ οι αστυνομικοί τέσταραν το χάπι που βρισκόταν μέσα στο μπέργκερ και βρήκαν πως ήταν θετικό στην έκσταση. 

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί μετέβησαν στο Sonic Drive-In και συνέλαβαν την διευθύντρια και τους δύο υπαλλήλους. 

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η Tanisha Dancer είχε μαζί της τρία χάπια έκστασης κατά τη στιγμή της σύλληψης, ενώ εις βάρος της ίδιας, αλλά και των δύο υπαλλήλων, εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για άλλης φύσεως παραβιάσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα