Απίστευτο: Έβαλε φωτιά στα παπούτσια του ενώ τα φορούσε!

Απίστευτο: Έβαλε φωτιά στα παπούτσια του ενώ τα φορούσε!

Η ανακοίνωση της Nike για τη συμμετοχή του Colin Kaepernick στη νέα καμπάνια "Just Do It"... έβαλε φωτιές σε πολλά προϊόντα της εταιρίας. Ένας έκαψε τα παπούτσια του, πριν τα βγάλει. Ή τουλάχιστον αυτό δημοσίευσε, για να εκθέσει "την Αμερική του 2018".

Τις πρώτες 19 ώρες από την ανακοίνωση της Nike, για τη συμμετοχή του Colin Kaepernick, του αθλητή που -δηλωμένα- μισεί η κυβέρνηση Trump, στη νέα καμπάνια “Just Do It”, η προβολή στα media ήταν τέτοια που αν πλήρωνε η εταιρεία για διαφήμιση, θα έδινε 43 εκατομμύρια δολάρια.

Πολλοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν στην εμφάνιση ενός επαναστάτη του έθνους (για την απόφαση του να γονατίζει στον εθνικό ύμνο, ως μέσο αντίδρασης της βίας εις βάρος των μειονοτήτων) με αρνητικά σχόλια. Περίπου όμως, τα μισά ήταν θετικά, με τη Nike να κερδίζει τη μάχη, σε πρώτη φάση.

Δεκάδες χρήστες των social media και υποστηρικτές του Donalt Trump πόσταραν videos, στα οποία καίνε τα προϊόντα που ‘χουν ένα από τα πιο δημοφιλή logos, στην ιστορία του πλανήτη. Ένας άναψε φωτιά στα παπούτσια του, ενώ τα φορούσε.

Λίγη ώρα μετά, “ανέβασε” φωτογραφία με τα εγκαύματα που προκάλεσε στον εαυτό του.

Στα σχόλια έγινε ο κακός χαμός, μέχρι να αποδειχθεί πως επρόκειτο για hoax και ότι ο Phil Braun είναι δημοσιογράφος. Αυτό που ήθελε να δείξει είναι πως ο τρόπος που χειρίστηκε ο λαός το όλο θέμα αντικατοπτρίζει την Αμερική του 2018. “Στόχος μου ήταν να σατιρίσω εκείνους που διαδηλώνουν κατά της Νike, καίγοντας τα πράγματα τους. Το γεγονός ότι πολλοί πίστεψαν πως αυτό που είδαν ήταν αλήθεια, λέει πολλά για την κοινωνία μας. Το ποστάρισμα μου είναι σχόλιο για το πόσο ηλίθιοι πιστεύω πως είναι αυτοί οι άνθρωποι. Στηρίζω το δικαίωμα του Kaepernick να διαμαρτύρεται και το ζητούμενο που ‘χει να δημιουργήσει διάλογο, για τις φυλές”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα