Απίστευτο: Ορειβάτισσα διώχνει κούγκαρ με τραγούδι των Metallica!

Απίστευτο: Ορειβάτισσα διώχνει κούγκαρ με τραγούδι των Metallica!
FACEBOOK

Η 45χρονη έκανε βόλτα με τον σκύλο της, Μέρφι, μέσα στο δάσος στη Νήσο Βανκούβερ όταν ξαφνικά αντελήφθη ότι τους είχε πάρει στο κατόπι ένα κούγκαρ.

Δεν είναι μυστικό ότι η heavy metal μουσική των Metallica δεν είναι για όλους και για καλή τύχη μιας ορειβάτισσας δεν ήταν και τα γούστα ενός... κούγκαρ που την πλησίασε, ενώ περπατούσε σε μονοπάτι στη Νήσο Βανκούβερ στον Καναδά.

Ειδικότερα, η 45χρονη Ντι Γκάλαντ έκανε βόλτα με τον σκύλο της, Μέρφι, μέσα στο δάσος όταν ξαφνικά αντελήφθη ότι τους είχε πάρει στο κατόπι ένα κούγκαρ.

Αρχικά το ζώο κίνησε το ενδιαφέρον της 45χρονης, που δεν είχε ξαναδεί κούγκαρ από τόσο κοντά. Μόλις λίγα λεπτά αργότερα, όμως, αντελήφθη πως το αιλουροειδές την πλησίαζε. Όταν άρχισε να φωνάζει δυνατά για να το τρομάξει, το κούγκαρ «κοκκάλωσε» αλλά δεν οπισθοχώρησε.

Απίστευτο: Ορειβάτισσα διώχνει κούγκαρ με τραγούδι των Metallica!

Έτσι, η Γκάλαντ αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα: Άνοιξε το κινητό της τηλέφωνο και επέλεξε το τραγούδι των Metallica «Don’t Tread On Me» και ανέβασε την ένταση όσο περισσότερο μπορούσε.

Το αιλουροειδές μάλλον δεν εντυπωσιάστηκε από τους metal ήχους, καθώς λίγα δευτερόλεπτα αργότερα γύρισε την πλάτη του και απομακρύνθηκε από κοντά της.

Το περιστατικό, όπως γράφει το CNΝι, σημειώθηκε στις 23 Ιουλίου και διήρκησε περίπου πέντε λεπτά .

Η 45χρονη υποστηρίζει πως δεν φοβήθηκε: «Νομίζω ότι είναι φανταστικό που είδα ένα κούγκαρ για τόση ώρα» είπε η ίδια. «Νομίζω ότι οι Metallica έσωσαν την κατάσταση» υποστήριξε.

Πηγή: 

CNN

SHARE: